Hat.......te meg meg tudsz elolem lepni......ezressel.........de van aki mar nem.Eze mondom hogy pilotafuggo inkabb.
Es az enyemen nincs szam csak csinosabb a kulalak.Sv-t senki nem nezte meg.....,ezt meg meg a kuton is a motorosok.
Pont tegnap mentem egy FZ6-al, és igen furcsa volt az SV után. 6-7ezres fordulatig olyan mintha levenném az SV-ről a gyújtást Utána megindul a maga nemében. Egy 650-esnél sokkal jobban megy, de az 1000-sel valóban nem összehasonlítható. Nagyon kevés ahhoz képest, és ezt nem rosszból írom, csak viszonyítok saját tapasztalatból.
Mostanában nem volt ilyen.Eléggé visszafogottan közlekedek újabban.Van elég buzi az utakon.Annyival járok amin érzem hogy ezt szereti az sv.
Sajnálom szegényt,és rá is jöttem,hogy amit ez a motor tud az nekem megfelelő.
Ettől függetlenül néha ki kell kormolni picit,mert kell az neki,csak nem kell napi szinten megkínozni mert az nem neki való.
Hmmmmmmmm mentem ezressel is..........................érzetre ez a 675-ös erőben csak egy kicsivel marad el tőle.......viszont picit könnyebb.............futómű-váz tekintetében meg jobb nála egy picit.A kiegyensúlyozott erőleadás a legjobb a 3 hengeresben.
Ami annyit jelent hogy utcán csak a pilóták képességén múlik hogy melyik a jobb.
A v2 meg fordítva.3-tól lórúgás 8-9-ig és annyi.
A szépsége szubjektív, szerintem egy új Z750 sokkal pofásabb.
Es az enyemen nincs szam csak csinosabb a kulalak.Sv-t senki nem nezte meg.....,ezt meg meg a kuton is a motorosok.
Nem tudtam kihagyni bocsi
Kellemesen stresszmentes.
Nem igen van olyan fordulat ahol megindulás helyett lánccsapkodás meg zötyögés lenne.
Sajnálom szegényt,és rá is jöttem,hogy amit ez a motor tud az nekem megfelelő.
Ettől függetlenül néha ki kell kormolni picit,mert kell az neki,csak nem kell napi szinten megkínozni mert az nem neki való.
Ami annyit jelent hogy utcán csak a pilóták képességén múlik hogy melyik a jobb.