Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdetben én is fostam a várostól...aztán a sok mászkálás és az állandó rohanás segített.Így most már ott is előzök ahol korábban nem is mertem volna.Ez nem feltétlen jó, de egy vörösvár-lánchíd szakaszon a 25perc csúcsforgalomban elég jó tud lenni.

a rakparton két kocsi közt még nem mindig merek elmenni /kocsog hullámos aszfalt a felezőnél/
Mint mondtam ezért nem szeretek városban szüttyögni..............nagyságrendel jobban kell figyelni a jóval több veszélyforrásra.
Bár megyek de nem szivesen.
tegnap+ma ha 8x nem akartak megölni, akkor 1x sem. A tipikus, h rámváltják a sávot, második helyezett a versenyzés... hetes bmw, én csak normál tempóban indultam, ő meg azt hitte verseny, köv. lámpánál féktávon vettem észre. következő nagy gázzal úgy váltja rám a sávot, hogy azt hiszi, begyorsul egy motor elé... full dugóban menekülés semerre..
Lehet, jó bele a bike-lift cucca és kb 5 rugó a pár....
Attól függ...............nagyobb nyomatékú csavarokhoz igen a 8-10 Nm-esekhez inkább nem használnám.
megéri a 4800huf-ért ez a nyomatékulcs:

1/2"

28-210NM, 125mm-s hosszabbító, 17, 19, 21es fej, 46cm hosszú?
Valószínű............... Én még megvárom a menetrendszerinti februárban kinyírom az autót így motorral járok két hétig műsort.
Én már téliesítettem a gépet! Forgalomból kivonva , blokk kiszerelve és ripityomra szedve. Lehet hogy kicsit túlbuzgó voltam
folytatjuk!
Majd májusban folytatom.
Nosztalgiáztam is rajta
Az amit kb 2-3 napja raktál fel?
Összehoztam egy videót...............még lesz egy másik csak legyen időm.
Minek..............így is rémülten kapaszkodom.
Azt hittem az áttétellel akarsz variálni!
Kösziííííííí.Most még nem kell..................de eccer eljö az ideje.
Pink Motors
Első 14-17 ig jtf 520 , Hátsó 47-es és 50-es jtr 2014
Sziasztok!

3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon.
Na leszerepelt a nagyvas..................nincs streetre lánckerekük.
Na ja csak fene tudja passzol-e...majd lemerem azt a negyszog profilt, aztan telefonalok
Hát...........utt van az adapter az emelőhöz a szem alatt.
Emeloszemet lattam nagyvason is, az nem gond szerintem. Csak ezt a konzolt nem tudom mennyire szabvanyos mas emelokkel esetleg.