kezdetben én is fostam a várostól...aztán a sok mászkálás és az állandó rohanás segített.Így most már ott is előzök ahol korábban nem is mertem volna.Ez nem feltétlen jó, de egy vörösvár-lánchíd szakaszon a 25perc csúcsforgalomban elég jó tud lenni.
a rakparton két kocsi közt még nem mindig merek elmenni /kocsog hullámos aszfalt a felezőnél/
Mint mondtam ezért nem szeretek városban szüttyögni..............nagyságrendel jobban kell figyelni a jóval több veszélyforrásra.
Bár megyek de nem szivesen.
tegnap+ma ha 8x nem akartak megölni, akkor 1x sem. A tipikus, h rámváltják a sávot, második helyezett a versenyzés... hetes bmw, én csak normál tempóban indultam, ő meg azt hitte verseny, köv. lámpánál féktávon vettem észre. következő nagy gázzal úgy váltja rám a sávot, hogy azt hiszi, begyorsul egy motor elé... full dugóban menekülés semerre..
3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon.
a rakparton két kocsi közt még nem mindig merek elmenni