A szivargyújtóm kis fedélkéje nem záródott rendesen, a lötyögés meg zavart, így levettem. Utána viszont ott éktelenkedett az üres csatlakozó, ami megintcsak zavart. Gondoltam, egy kis humorral oldom meg :-) szerintem állat
Néztem az időjárást és 100% napot írnak mint ami itthon is van, és 2 helybeli motoros mindenképpen megy, így csatlakozok én is. Kb az utolsó alkalom egy jó időjárású motorozásra, mert jönnek a 10 fokok 1 hét múlva
Ha valaki nagyon nagy kedvet kapott a Horvát motorozásra az pénteken lejöhet velünk, lemegyünk hirtelen felindulásból mi is vasárnapig. De remélem velünk semmilyen misztikus dolog nem történik majd
mivel a csipet csapatból mindenki bejelentkezett már 2 ember kivételével és Lacit nem úgy ismerem, hogy bármi gond lenne vele, ezért egy srác marad, mi történt Vele?
Őőőőő tegnap éjfélig néztem.Majd még egy órát szenvedtem a video prgim...............nem jött be.Ma letöltöttem valami8 vegas videot...............meg kéne tanulnom kezelni.
A nissin....................
De már az asztalon fekszik a hátán.................szombaton boncolás.
Bár mindegy ha mi nem voltunk jók.
Leengednek vagy mi a szösz?
A nissin....................
De már az asztalon fekszik a hátán.................szombaton boncolás.
én pedig csináltam egy túrakormányosítást - de szépen megfogalmaztam. Nem hittem volna, hogy ekkora lesz a változás, pozitív értelemben
Zoli!
Hétvégi videó?