Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dohányzol?
A szivargyújtóm kis fedélkéje nem záródott rendesen, a lötyögés meg zavart, így levettem. Utána viszont ott éktelenkedett az üres csatlakozó, ami megintcsak zavart. Gondoltam, egy kis humorral oldom meg :-) szerintem állat
öüööö....ritkán mostanában....,de most fogom...
Most vasárnap?
szoktad olvasni az adatlapos mailodat?
Én mennék, az jó?...
Mármint úgy értem hogy az ismert pécsi csapatból?
Bár mindegy ha mi nem voltunk jók.
Kimaradt egy sor?
És csak te mész?
Néztem az időjárást és 100% napot írnak mint ami itthon is van, és 2 helybeli motoros mindenképpen megy, így csatlakozok én is. Kb az utolsó alkalom egy jó időjárású motorozásra, mert jönnek a 10 fokok 1 hét múlva
Hogyhogy?
Leengednek vagy mi a szösz?
Ha valaki nagyon nagy kedvet kapott a Horvát motorozásra az pénteken lejöhet velünk, lemegyünk hirtelen felindulásból mi is vasárnapig. De remélem velünk semmilyen misztikus dolog nem történik majd
Ahogy lejjebb már írtuk majd akit érint elmondja ha akarja....nem szeretném ha mi teregetnénk ki a fórumra....
mivel a csipet csapatból mindenki bejelentkezett már 2 ember kivételével és Lacit nem úgy ismerem, hogy bármi gond lenne vele, ezért egy srác marad, mi történt Vele?
hajaj...ez nem hangzik jól
majdnem..
mindenki itthon van egyben, olyan nagy gond nem lehet
Gond van de majd az érintett mesél......................később.Ha akar.
Őőőőő tegnap éjfélig néztem.Majd még egy órát szenvedtem a video prgim...............nem jött be.Ma letöltöttem valami8 vegas videot...............meg kéne tanulnom kezelni.

A nissin....................
De már az asztalon fekszik a hátán.................szombaton boncolás.
vajon mi történhetett horvátországban ezen a hétvégén, hogy mindenki ilyen izgatott

én pedig csináltam egy túrakormányosítást - de szépen megfogalmaztam. Nem hittem volna, hogy ekkora lesz a változás, pozitív értelemben
Nissin gyilkos szerpentin.......
Ez engem is érdekelne...
Sziasztok!
Zoli!
Hétvégi videó?
www.svmedia.hu