Hogy jó-e? Miért ne lenne jó. Gyertek Ti is. De én csak Senj környékéig megyek le ha az is jó Nektek. Pénteken megyünk, vasárnap jövünk. Múlt héten meg nem azért nem mentem mert nem akartam Veletek, hanem mert nem tudtam elszabadulni a meló elől
Aki most jön motoros az 2 személlyel jön egy FZ6-al így vagyunk 2 motor, és nem a híres pécsi bandából van. Egyébként pont hívott ma Soma is, hogy mennek vasárnap valahova de le kellett mondjam ez miatt ugye....
Most néztem...............csövek,kábelek,valami kosz,egy tárcsazár,eü csomag..................500-as sehol..................ehh............ki érti ezt................és még egy henger is szőrén szálán etünt.
a rózsaszín cicatappancsra nem beszólni , az úti szerencsét hoz.
a feleségem régebbi autóján az elejétől a hátuljáig vonultak a tappancsnyomok, azóta minden járművünkön van egy ilyen.
Ennyi.
Nem tudom létezik-e még :)
Mert felgyujtom a gépet.
Aki most jön motoros az 2 személlyel jön egy FZ6-al így vagyunk 2 motor, és nem a híres pécsi bandából van. Egyébként pont hívott ma Soma is, hogy mennek vasárnap valahova de le kellett mondjam ez miatt ugye....
Megnéztem 1 órával később is de nem volt másik
következő ősszel nagyon készültem, és akkor is volt tizes. érme.
Mindenki nézzen az ülése alá! én találtam 500 FT-ot
Hátha másnál is felfedezhető lesz ez a jelenség!
a feleségem régebbi autóján az elejétől a hátuljáig vonultak a tappancsnyomok, azóta minden járművünkön van egy ilyen.