Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Februárban lehet én is csatlakozom! Szóval
Maj szójáá! Még postáznod se kell csak átszaladok érte
Ebayob van 960-as 162 dollárért....................mi a különbség?
háát, ha nem lesz elég ember, futunk még egy kört februárban, addigra már lesz zseton megint, karácsony kiheverve stb.
Valamikor februárban habozás nélkül társulnék.Most csak nézek ki a fejemből.
Ujjéééé.
A kedvenc témám.
2000-től bármelyik gixxeré belemegy.Bár ott még csak a teló fordított a fék még nem radiális.2003 után már az is az.

Viszont ha megy a teló mennek a villahidak is meg jó eséllyel a kerék és a féktárcsa is.Meg a km óra mert a gixxereken nem a keréknél van a jeladó.És mivel nakeded van gondolom nem akarsz csutkákat így vagy megfúrod az új villahidat vagy szerzel egy superbike villahidat.
Ez a művelet KB 250-300e pénz.Főleg ha újabb csilli radiális cuccot vágsz alá.
Ez több mint a komplett gép fele árban.

Viszont irtó jókiállású bringa lesz belőle.
ha valaki érdekel, fogok rendelni ilyet

most 60ért tudom szerezni, ha többen lennénk olcsóbban is ki lehetne hozni!
Szia! Van egy ismim, állítólag most rakott az SV 650-be fordított telót, olyan kiadás mint a tied, csak S változat, megkérdem tőle hátha tudok tőle meg valamit :)
régebbi 1998-2002-ről irjatok néhány dolgot, előnyöket és hátrányokat
mi az amit szerettek benne és mi az amit nem
sziasztok lenne egy kérdésem hozátok. van egy 2000-es sv 650-em és forditott telot akarok belerakni valaki tudja hogy melyk tipusé jo hozzá . elére is készéném nektek. üdv Józsi
Természetesen a tankra hasalva.
esetleg ha 1x 100-as benzint tankolsz kevés olajjal és lakott területen belül lenne egy hosszú lejtős egyenes esetleg talán...hm
ezzel?.....ha csak nem óvodások között randalírozok a járdán nem sok esélyem van túllépni a megengedettet...
Viszont a szemből mérő trafikra vigyázni kéne.
szó nélkül be merek vele menni a nyóckerbe..
na ja, még a rozsda sem bír vele!...
Nemis köll az álámóniumgyűjtőknek.
ez a moci még legalább vasbúl van
Azért ma motoroztunk kicsit.......a társasággal csak a tigrincsnél futottunk össze...oszt kis turul volt még...
Már 4 éve.

De ez nem kutya.................ez egy lény.

Mondta egy félrészeg csaj.
Nem mondod, hogy van kutyád?.....
Ezzzz?
Brutálissss.
kevés
Mmmmmm...........................van egy harcifoxterrierem.
azt megnézném
garázsban leláncolva, biztonsági kamrákkal és 2 éhes roti járkál körülötte körbe körbe, akik engem is csak akkor engednek oda ha elfütyülöm a jelszót
Mert szétszedem én.............hozzá se kell nyúlnod.