Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemigen értem még mindíg.
Asszem lemaradtam vagy kimaradtam.
ha nem hozom fel, sosem került volna elő...
Azé hogy az okosabb megmonnya.
valamiért csak van rá gyári határérték
a madár meg azt hiszi ha elolvas valahol valamit akkor rögtön jobban ért hozzá.....
DL magasabb...............barkasszal nem padkázok mert leér az olajteknő.
Egyszerűbb ha mindjárt barkasra cserélsz.....
De ér..................de a veszteségméréssel kiszűrheted hogy a henger-gyűrű e a kopott vagy a szelepeknél szökik a nyomás.
Igaz a komppressziónál is van trükk.Pici olaj a hengerbe és ha megnő a nyomás akkor a henger a gond ha nem akkor a szelep.
De a veszteségmérés a tutibb.
azt, h az okosabbja (hiszi magáról) mondja, h így kompressziómérés használt motornál, meg úgy...közben faszt se ér...
Mit akarsz ebből kihozni?
hát nem tudom még meggondolom
ezt olvastam most "Persze a gyűrűkben, a hengerfalakban is ott a tizednyi kopás, de ki látja azt? Hiszen az egyszerű kompressziómérés nem mutatja ki, csak a nyomásveszteség-mérés, az meg drága, senki nem visz el olyanra egy használt autót."

gondolom darab darab alapon, a motorokra is igaz...tehát a használtmotor még nagyobb lutri mint gondolná a hozzánemértő...
Ha nem találsz olcsón gyári pótlást bontóban megteszi.Viszont szerintem az is meggondolandó hogy feljebb lesz mint a gyári.És hát nem tudom mennyit mész de kényelmetlen is lehet hosszú motorozáskor.
igen faszán néz ki azért szeretném de mondanak sok jót meg sok rossz érvet is
Ha beakad padkába viszi a vázat,ha nem akkor letöri a stiftet amin taposol...........pótolni lehet a törött darabokat de nem hiszem hogy gyári bontott áron.És ha leér nem felhajlik hanem kiemel.
Utcára szeritem felesleges de ha a stílus miatt akarod azt megértem mert jól néz ki.
Végül is nem csak említettem hogy a jobboldali letort és a konzolt amikor próbáltuk visszahajtani eltort ezt meg ideadja 25ért a javítás meg 16 lenne
Versenyezni akarsz?
A sport lábtartókról mi a véleményetek?
Ja............végülis.............kereskedem is velük.
Lassan jó lenne motoron ülni.
Mert Te rendelted meg a kereskedések elől így már nekik csak később jutott...
Sima liba.A bikini fejidomom is onnan van.Előbb ért haza mint bármi itthoni kereskedésből.
jah
Ebay.