De ér..................de a veszteségméréssel kiszűrheted hogy a henger-gyűrű e a kopott vagy a szelepeknél szökik a nyomás.
Igaz a komppressziónál is van trükk.Pici olaj a hengerbe és ha megnő a nyomás akkor a henger a gond ha nem akkor a szelep.
De a veszteségmérés a tutibb.
ezt olvastam most "Persze a gyűrűkben, a hengerfalakban is ott a tizednyi kopás, de ki látja azt? Hiszen az egyszerű kompressziómérés nem mutatja ki, csak a nyomásveszteség-mérés, az meg drága, senki nem visz el olyanra egy használt autót."
gondolom darab darab alapon, a motorokra is igaz...tehát a használtmotor még nagyobb lutri mint gondolná a hozzánemértő...
Ha nem találsz olcsón gyári pótlást bontóban megteszi.Viszont szerintem az is meggondolandó hogy feljebb lesz mint a gyári.És hát nem tudom mennyit mész de kényelmetlen is lehet hosszú motorozáskor.
Ha beakad padkába viszi a vázat,ha nem akkor letöri a stiftet amin taposol...........pótolni lehet a törött darabokat de nem hiszem hogy gyári bontott áron.És ha leér nem felhajlik hanem kiemel.
Utcára szeritem felesleges de ha a stílus miatt akarod azt megértem mert jól néz ki.
Asszem lemaradtam vagy kimaradtam.