Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam velük tavaly sem mert akkor a vaslovasokkal voltunk másfelé,de most bánom hogy nem tudok veletek menni De még lehet hogy csak megszökök és meglepetés szerűen majd megjelenek Főleg ha jó idő lesz
Na majd képek remélem lesznek.
most is úgy lesz kb.....
Tavalyin tele volt velük az étterem.
Jó kis csapat Lesztek vagy 2-en
Hát...............most nézem a kedvenc zombis sorozatom úgyhogy semmi sem lehetetlen.
Bocs Ő is velük megy csak nem iratkozott fel mert még nem tudja hogy Magdi megy e vagy sem.Csak én emlékeztem rosszul az útvonalra
Nem, Bedouinnal a túramotoros gurulásra...
Havk68-al mész? Ök is mennek valamerre,tán Ócsára,ha jól emlékszem
holt?....már nem élsz?...
Meló fél egyig.És az oldalkocsis lassú lesz ennyi holt teherrel.
Akkor majd jövőre...
Elviszlek az oldalkocsisban, nem jön egyik lány sem....
Na most akkor nagyon sírok mert én egyenlőre sehová mert meló 1000-el,de egyébként okt.15-től meg kivonattam a forgalomból,mert márciustól kezdődnek a túráim és taposni kel a malmot hogy legyen lóvé jövőre.Remélem szép időtök lesz
Mindígcsak a szombat..................ehh................bár amúgy se lesz kész addigra.
Most szombaton lesz egy nagy össznépi gurulás, arra talán megyek...
Szia Igen csak már rég láttuk egymást Jól vagytok?Mész még az idén valamerre?
Hali, mi ismerjük egymást.....üdv!
SV 650 03-tól komplett rendszer, E-betűs kivehető fojtással. Titánium ,gyönyörű hanggal. ÁR 40eFt+kérem a gyárit vagy 70eFt-ért vihető. Telefonon érdeklődj 30/317-74-23
Köszi az elismerést ,de én tényleg minden hétvégén odavoltam,igaz közbe volt egy kényszerpihenőm(csukló törés miatt augusztus 6-30 között) de 11000km.-et beletettem a kis drágámba az idén.Na meg már 2 hete elraktam télire,de nincs kizárva hogy csak idáig tartott a pihenés mivel nagyon mehetnékem van.
Bogarasodott.
kiszőrösödött? :)
a szörfösökö beteg állatok!Akkor is bemennek, amikor már a cápák jönnek vacsizni (alkonyat, naplemente) és korom sötétben is nyomatják...

én pl. egy 2méteres hullámtól is megrettentem, ezek meg a 8-10méteresekben gyakorolnak
Ott csak a szörfösöket néztem.Meg a baywatch-ot.
látnád az ausztrál csajokat...dettó ugyanaz mint a görög, csak britekre hajazó hófehér bőr, beteg arc és ésvagy nagy koffer társul mellé...