Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vágyom rá.
és még nem is láttad az igazi bozontot
Na megyek bőrt takarítani.
Úgy néz ki kifogytak a gyantából mikor ott voltam mert mind szőröslábú,bajszos fenevad volt.
halihó vagány csaj!

néztem a képeid, jól nyomod

váltottműszak?csak nem bányászlány vagy?

jó lenne télen annyit keresni, h egész nyáron gurulhassak...de ha svájci melóhelyem lenne, az lenne a legjobb.A szerpentinen lakni az ÁÁÁÁÁ
csak amikor már serken a bajszuk :-)
Majd ha szól akkor lehet hogy eltudom neki magyarázni,télen dupla műszak 6-24 óráig (szombaton és vasárnap is),tavasztól-késő őszig meg motorozni
adhatnál tippeket Zsének, Ő pont fordítva csinálja
Na jó gyerekek Köszönöm hogy csatlakozhattam hozzátok,szép jó éjt nektek,most megyek mert reggel 5-kor csörög a vekker
Én nem.
Zoli én a fiukat szeretem.
Azt is megdumálhatjuk Én benne vagyok Ugyan is én télen melózok látástól-mikulásig,nyáron meg motorozok.
Görögöknél rondák a lányok.
Inkább görögbe mennék ilyen hosszú útra, sokkal szebb vidék...
Hát 2012-re Szicilia van nekem betervezve,csak még azt nem tudom hogy ki lesz az aki velem jönne,mert egyedül nem sok kedvem van nekivágni ennek a majd 7000km.-nek.
Majd jövőre.
Hát nekem csak a fotógalériába van pár kép mert videót nem tudok csinálni Nagyon szép utakon járkálsz te is.Mi az idén Mekivel a leghosszabb táv júliusban volt 2-hét,Szlovénia,Olasz ország,Német ország,Ausztria, a Dolomitokat meg az Alpokat jártuk meg.Elvileg Francia országba mentünk volna ki de jött az a borzasztó esős idő és haza jöttünk sajnos.
Taaly több időm volt.................szinte minden hétvégén voltunk valahol............most mindenki többet melózik...............gyereket nevel.............vagy csak eladta a gépet.
Esetleg pályázik.
Igyekszem maximalizálni az élvezetet.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt még sv-vel.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor azt jelenti hogy nem csak egy napos túrákon szoktatok ti se menni
Hát.............mmmmm....................nyugaton.Nekem horvátország nagyon bejön de jó a dolomitok és osztrákia meg szlovénia is.
Köszi
Merre szoktatok gurulni?
Ja............és persze.
Kevesebbet eszik mint a betonkeverőm.....................lényegesen.
Pedig ugyanolyan hülyemód megyek.