Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jeeeee akkor rosso II..................csak nem olcsó.Bár mi az.

Nézegetem az első kerekemet............oldalt 1 mili a kopásjelzőig középen meg másfél körül.
Árok meg van mint a grand kanyon.
Műszakinál, meg a rendőrbácsi nem cseszeget a fojtás kivétel miatt?
nekem Corsa III van, hátul kb. 8e km, elől kb 12e km bír nekem. de ez már kifutó, ha jól nézegettem ezt váltja a Rosso II. szóval a következő vagy az lesz, vagy kipróbálom a PP 2CT-t.
persze, a kijelző az eredeti értéket mutatja.
Laller koma.............mindíg elfelejtem neked milyn forma pirellid van...................és mennyit birt elöl?
Meg a sok szokásos marhaság hogy pályán meg szerpentinen milyen jó blablalbalbla?
gondolom akkor a kijelző még az át nem alakított jelet mutatja
mivel 1-2-3 fokozatban vannak a biztonsági és elhaladási zaj tiltások, ezért fixen a 4. fokozatot mutatja a motorvezérlő számítógépnek, ezzel kerüli ki ezeket. nem nyúl bele úgy mint a power commander.
na az a nem mindegy
amúgy a prop-tech-es gear control milyen? igazából a speedbox része foglalkoztat h nem cseszi-e össze az elektronikát meg a motor karakterisztikát/teljesítményt, egyszóval nem funkcionál úgy mint egy power commander csak a tiltásokat veszi ki?
a fogyasztásmérőből végül köridőmérő lett:

http://youtu.be/_HnKKC1tJuA
igazából a fogyasztásmérő érdekelt volna
Te ne panaszkodj, Neked most indul a szezon
5db készült a fokozatkijelzőből ha jól emlékszem, de már sajnos nem tudok csinálni belőle.
De azért majd meséld el, melyik kanyart milyen fokozatban vetted és hol tudtad lerakni a térdkoptatód

kemény, h mi megy és még csak október vége van....mi lesz itt január végén?
Lelehet állni.................lassú túravidejó lenne az asztal és a budi közti szerpentinen.
Na arra befizetek
Laller gyártasz egyéni megrendelésre is kütyüket mint az adatlapodon, vagy ezek csak saját használatra építetted?
ahogy Zoli részegen négykézláb száguldozik? ez tényleg elég horrorisztikus
rá kell mahinálni 1 mini ledes lámpát és akár horrort is lehet vele forgatni FullHD-ben
nembaj, az ideális alakod kivesszük akár holdfénynél is
Ehhhh...........Majd köll valami lézerlámpa...........pláne hogy elvileg megkértem az egyik lyányt hogy fogja a nyakkendőm míg bráf van.
beltérben, kevés fénynél nem csinál jó videót sajna
Nincs goprom.

De majd lesz.
videó van?
De előtte belököd a baby style-t és négykézláb szaladgálsz.
Én má csináltam.

Nem volt szép látvány.