Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már csak azt kell eldönteni, hogy melyik a menőbb a meki előtt: egy olvadt pályázott használt gumi vagy egy zsír új 100 ezres garnitúra
Válságosz van................pénzügyi................próba cseresznye.
8-10 közt van és közel hozzám.Fiatalok.2010-11-esek.
Zoli ne már! Nem éri meg!
Főleg ha öreg.
Kipróbálom azt az agyonsztárolt levedlett d211gp-t asszem.Egy próbát megér.
PP2CT 1 tízessel olcsóbb
Köszönöm, ez eléggé lényegre törő volt.
nem.
Üdv. Lenne egy kérdésem. A gépen sportdob van és hozzá lett állítva az elektronika is. Ezzel nincs is semmi gond, viszont ha kivenném a dob végéből a fojtást, azzal okoznék bármi nemű "gondot" ? Értem ezalatt a teljesítményromlást, fogyasztást, illetve káros-e a blokknak bármilyen szempontból? Nyilván szebb a hangja a fojtás nélkül, ezért gondoltam kivenném.
ezt a típust néztem én is a honlap szerint gyártanak 140/70-es de itthon nincse sőt még a környező országokban se
nem sok a különbség de kékholdéknál 35e negyvennyóc!
link
link

Bár egy helyen weben 28 környékén van.De szerintem vagy ebaszták agy nincs belőle nekik.
oké Pirelli 30 alatt nincs
40e? te jó ég! milyen gumi az? felszedi az aszfaltot?
Bánk jó út, gyors és egy pár kanyar is akad a vége felé.
Bánkon kis eszem-iszom aztán uzsgyi haza. 2 óra alatt megvan
Néztem...............csak az első majd 40e...............

A hátsó meg szinte új.Csak az első cserés de az is majd 2-3e után.

Asszem nézek valami használt racsingost míg izmosodom pénzben.Főleg ha kamerát is szeretnék.
Zoli nézz körül az r17nél!
Ákcióóó ván!
Ingyen hozza a dobozos autós bácsi!
És párban óccó! a régi hátsó meg jó lesz defektes cserére bár ha garanciát kérsz a gumira +2000HUF akkor cserélik nézz utána
Hát remélem azért a hétvégén próbálok.
Ahogy észlelem nincs szezon vége
Ma is mentem gurulni és szerintem a jövő hetet is kihasználom!
16°C hétköznap fúúú zseniális
féláron jött kéz alatt...hogy végre összeálljon a vas egy szép egységgé
Bánk..................rétságnál bánk felé..............oda-vissza............gyors és hűvös.

Powerizé minek?
? bánk?

nekem bent van ez a fokozatkijelzős buhera...így vettem...biztos jó, de azért megy bele a pówerkomondor biztonság képpen, h még jobban legyen
azért mentünk egy Bánk kört ma délután
ez nem minősül fojtás kivételnek szerintem, nem lesz tőle a gyári értéknél erősebb a moci. csak 1-2-3-ban nincs korlátozva. ez amúgy állítólag alig észrevehető vagy egyáltalán nem. de ezt írják meg azok akiknek van ilyen.
Szar hideg.
micsoda idő van otthon...