Üdv. Lenne egy kérdésem. A gépen sportdob van és hozzá lett állítva az elektronika is. Ezzel nincs is semmi gond, viszont ha kivenném a dob végéből a fojtást, azzal okoznék bármi nemű "gondot" ? Értem ezalatt a teljesítményromlást, fogyasztást, illetve káros-e a blokknak bármilyen szempontból? Nyilván szebb a hangja a fojtás nélkül, ezért gondoltam kivenném.
Zoli nézz körül az r17nél!
Ákcióóó ván!
Ingyen hozza a dobozos autós bácsi!
És párban óccó! a régi hátsó meg jó lesz defektes cserére bár ha garanciát kérsz a gumira +2000HUF akkor cserélik nézz utána
ez nem minősül fojtás kivételnek szerintem, nem lesz tőle a gyári értéknél erősebb a moci. csak 1-2-3-ban nincs korlátozva. ez amúgy állítólag alig észrevehető vagy egyáltalán nem. de ezt írják meg azok akiknek van ilyen.
8-10 közt van és közel hozzám.Fiatalok.2010-11-esek.
Főleg ha öreg.
link
Bár egy helyen weben 28 környékén van.De szerintem vagy ebaszták agy nincs belőle nekik.
Bánkon kis eszem-iszom aztán uzsgyi haza. 2 óra alatt megvan
A hátsó meg szinte új.Csak az első cserés de az is majd 2-3e után.
Asszem nézek valami használt racsingost míg izmosodom pénzben.Főleg ha kamerát is szeretnék.
Ákcióóó ván!
Ingyen hozza a dobozos autós bácsi!
És párban óccó! a régi hátsó meg jó lesz defektes cserére bár ha garanciát kérsz a gumira +2000HUF akkor cserélik nézz utána
Ma is mentem gurulni és szerintem a jövő hetet is kihasználom!
16°C hétköznap fúúú zseniális
Powerizé minek?
nekem bent van ez a fokozatkijelzős buhera...így vettem...biztos jó, de azért megy bele a pówerkomondor biztonság képpen, h még jobban legyen