Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 működő hengerrel is el lehet bócorogni, ha nagyon muszáj, persze nem 100 kilométereket. Én már próbáltam Jawa 350-en és a GS-emen is
Még mindig jobb mint a 2 mert ha 3ból 1 nem megy még hazaevickélsz
De 2ből 1 nem megy az már...
Mondjuk én beszélek akinek sor 2-je van
Dizájnnal próbálják pótolni a 4. hengert!
Üdv. mindenkinek.
Lenne egy kérdésem. Nem rég jött elő a motoromon egy olyan probléma,hogy az üzemanyag szint jelző lámpa,folyamatosan villog,ha tele tankolom akkor is. És a villogás kb. olyan gyors,mint az index visszajelző lámpa villogása. Ez mitől lehet,vagy ha esetleg valakinél lépett már fel ilyen hiba....mivel orvosolta. Előre is köszi a segítséget.
Robur meg a Barkasz újra teret hódit, tele van minden három hengerrel
már rég dolgozom, ha gondolod
Hát a honlaposat hívtam
Nem kérem.............fekszik a dob.És ágykeret................sokmindent be tudok suvasztani alá.
áááá, nem a dob nyomott-e hanem, hogy Téged nem nyomott amikor lefeküdtél és ez a vacak az ágy alatt volt felfelé álló csővel?...
amúgy a legtöbbje el van már adva meg a pince elég nagy és sok a polc.Így elfér.
Van még két pár robogóba való teló egy teljes robi idomszett és maradékok a robikból fékek,kerekek blokk pár apróság és két polír TL-dob.
Nem nyomottnak nem az az összekötőn van egy hüvelykujjnyi.Meg ahol leér először az összekötó után ott an egy szintén hüvelykujjnyi horzsolás.
nem nyomott?.....be tudsz még lépni a lakásba az alkatrészektől?....
Akkor hajrá.Itt van az ágy alatt.
az nem akadály...
Gyári.............bár némiképp már volt földön.
ja, nem írtam, gyári kell...
majd beszélünk...
de......eppen akad.
Nincs 650-es sv-hez dobod?
Régi számom megvan még?...bár az is jó ami az adatlapon van...
Majd rádcsörgök.honap
miféle számról?.... ....írj számot mail-ben ha fontos és visszahívlak...
Én meg hívtalak azt nem vetted fel
nem hívtál...