Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjad csak,engem is érdekel,főleg ha van tanulsága a storynak!
bármi lehetséges.....
Nekem jó a donor is amiben az LCD plexije ép a fordszámmérőé meg nem.Kiemelem abból és beleteszem ebbe.
azért mondom, hogy nem egy sima plexi lap. gyanítom hogy egy nagyon picit íves is. egy sima sík víztiszta plexiből reszelt darabbal nagyon gányul fog kinézni, akármilyen szépen is megcsinálod. ordítani fog róla hogy házi barkács, szerintem.
A belső fele ahol feltámaszkodik a keretre fekete.Gyanítom mert ott ragasztották össze.
nincs semmi feketítés, felirat vagy bármi más a szélén?
Pedig nagyon úgy néz ki. Már a kitört darabot vizslatva.
azért az nem sima plexi, hogy sima víztisztából faragjál bele egyet
ezt a sztorit speciel ismerem, nem foglak nyaggatni
KB 1-1,5 mili.
Valamit túrok fel itthon.Ha nincs sikítok.

Másfél liter plusszal.
milyen vastag plexi kell?
elmegy az 80-100km-t is
...én csak tudom
Nem.............villog............mész KB 20-30 kmt ................viláűgít.............mész még egy durván 20-ast.................és tolod visegrádig.
Segítsetek nekem.

Hogy is van a 650-esnél a tartalékjelzés
Tán 3 féle képpen is villog
Itt van előttem a pexi része a dolognak...............látom a belsejét....................az LCD fölött lévővel elbánok valahogy mert olyan a fordszámmérő annyira szar belűlről a kialakítása hogy esélytelen.
De ebből ami itt van még lehet kezdeni.Szerintem ha lesz időm hétvégére meglesz.
Lacinak mondtam, hogy hívjon, szerintem holnap fog is.....a műszer amit tud szerezni annak jó a mindene csak a plexi törött.....elég lenne azt átcserélni...
Jóvanna..............belebonyolódtam ebbe a triumptémába...........KB 20 évre elhavazódtam úgyhogy sok más gépem nem lesz.

Amúgymeg kéne egy épkézláb LCD és mehetne a műszer.A héten ha találok egy megfelelő plexilapot azt beillesztem a műszer elejébe.
majd eccer elmonhdom, de nem itt mert megköveznek....
Erre monnyuk úgyis kiváncsi lennék hogy nem lesz banditom szerintem míg élek.
Ejjjj szotyi úr! Itt leszünk jövőre ugye?
nem az a baj...majd egy kolléga írja a bandit fórumon.....
Az 5.-ik szokott bekrepálni,2003-as évjáratra jellemző inkább,enyém 2004-es......használni kell ez a titka...