Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek.A rászánt pénzt tankold be és motorozzál.
Persze, majd egy éve(február).......tavaly azzal voltam már mindenfelé...
Söndör!Neked megint SV-d van?
Gumimágnessel kijön.
Egy redőnnyel hadakoztam.
Most beejtettem a tank rezgéscsillapító gumiját a váz és a légszűrőház közé.2 csavarral a vége előzz.
Azért csak átugrottam a szomszédokhoz és ezt a tigrincsen keresztül.....alig volt jég
BUÉK!
Egy ezer dolláros javítással én már találtam olyan céget aki kínál 750- ccm-re bővítő készletet.
Már ez is megkérdőjelezhető pimpelés.
De egy olcsó karbissal még hobbiból el is buhóckodnék.
Pláne hogy így egy gixxer futóművel még lehetne talán némi esélye egy 848-as ellen.
Bár szerintem még így se.
azt ugye tudod hogy ha hibátlan állapotban van a motorod,akkor is csak lényeges élettartam csökkenéssel bírná el?
egyébként 4-5000 dollár körül van egy stage 1-es kit,na persze azt vedd hozzá ehhez kell jobb fék,futómű stb.
egy új motort kell építened gyakorlatilag,csak sokkal drágábban mintha vennél egy széria busát..
Nade minek?
A mekdönci előtt nem fog látszani a 300.
Csak a 200-as gumi.
Megvalósítható..............de a rászánt pénzt félrerakod..............eladod az gépet.................és veszel egy ezrest................vagy rsv-t,vagy ezres gixxert,esetleg zzr 1400-at.
hogy-hogy minek, anélkül sosem fog szegény SV 300-al menni
Mert nézegetem neten hogy egyáltalán megvalosítható e mert szeretném kicsit gyorsabbá tenni a gépet csak nem tudom hogy egyáltalán érdemes e
BÚÉK!

A szükséges ellenállás Ohm bácsi törvényével számolható, ami a meglévő adatokból: U=12V P=21W R=U²/P ~6,85Ω 21W / izzó

H4-ből mindenféle áruházban láttam az autós részlegen nagyon gagyinak tűnő kék burájú izzókat, de ez szerintem a nem ajánlott kategória.
Sanyi! Köszi az sms-t, nektek is Buék...
Biztos hogy csináltak már ilyet........de minek?
Sziasztok lehet hülyeséget kérdezek tőletek de próbálkozott már valaki Suzuki SV 650 S be turbót rakni.
Jó reggel Sziasztok. Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek

Integrált indexes hátsólámpához, mekkora ellenállást kellene vennem, hogy jó legyen az index villogási sebessége ?

másik kérdés meg hogy... létezik egyáltalán még olyan H4-es izzó, ami hasonlóan világít, mint a Xenon ? voltam bennt a Thungsram-ba, ott aztmondta a nő, hogy 90%-os emelt fényerejű izzót tud adni ami szinte majdnem fehéren világít( valami 4300 ft-ért) .. kérdeztem tőlle hogy olyan van-e ami olyan(vagy eléggé hasonlóan) jégkéken világít mint a xenon. azt mondta h 1 pár olyan izzója van, de azt nem ajánlja mert nincs benne E-jelzés.. és a rendőr meg azonnal fenékbebillent ha meglátja... valami ötlet ?
buék
búék

jó napot, jogosítványt, forgalmit kérek

ha nincs rajtam a táska, akkor is látnak...Ispánon láttam először ilyenb cuccot,m aztán ócsóér lajosból vettem egyet:)
Én most megyek valamerre....öltözködöm épp.....szerintem velence lesz vagy a franc tudja...
mi is sebaj majjövőre újra mekpróbájjuk
Há de ménem ordítottál?....2-kor feküdtünk le...
Boldog és balesetmentes kilométerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek Széles Utat