Én a 48L-es dobozomat 18000-ért vettem tavaly az rmc-ben....tény, hogy a jobbakhoz képest gagyi, de azért működik és mivel csavarozva van a platnihoz nem is akar leesni...
Nem jársz így ha az ülés alatt az ülés zárjához viszel egy merevítőt.....az összesnél így küszöbölik ki a segédváz repedését....nem nagy kunszt és semmi sem látszik...
Nem én találtam ki................hanem az SW-motech.
Egy L alakú fület a tartóra a merevítő közbeiktatásával.(én méretre vágott toldóanyát tettem bele) majd a fülhöz a támaszt és annyi.
könnyű le-fel szerelni ha kell.
Most nem fog libegni.
Csak elgyengíti.
Ha vasvázas akkor lehet hegeszteni.
Ne pakold meg.
Szerintem ezüst.Mivel a vázad olyan.És nagyon hasonlít a kapaszkodóhoz.
Belső támaszték:
Nem látszik de hogy ne nyomd össze a sisaktartót betettem egy közdarabot.
Az biztos, hogy 3 ponton rögzítve lenne 100%-os, de a legfontosabb szempont nálam, hogy ne legyen csúnya a tartó (ebknt egy 26l-es Kappa doboz lesz csak rajta) Ha felrakom fixen valamelyik nap és látom, h nagyon inog, akkor kap egy 3. pontot valahol, de biztos nem a lábtartóról. Majd meglátjuk!
A színe nem tudom, hogy fekete vagy ezüst legyen
Ez mind OK.
Nem is a tartó fog törni.
Tiszta mechanika.
Alatta.A segédváz.
A merevítés a lábtartó felső rögzítéséhez.
Mert szinte minden gyári ezt teszi.
Kivéve a moteché.
Legalább azt tedd meg.A sisakrögzítő belül.
Ahhoz fogja még egy pontként.
Ha nem nekem úgy is jó.
Faszán néz ki.
Csekkold a rögzítési pontot rendszeresen.
Minek venni ha tudok ingyen is csinálni, ráadásul olyat amilyet akarok? Te sem vettél ha jól tudom Kimerevíteni meg biztos nem fogom onnan, ocsmányul nézne ki szerintem. 5-ös laposvasból van és 40-es zártszelvényből. Kétlem, h ez valaha is eltörne valahol
http://www.kepesmotor.hu/motor...