Ha nagyon zavar a színe akkor bandázs....igaz az sem szép, de legalább nem mondhatják, hogy nem ápolod.... ...ha pedig sok a pénzed akkor leveszed és elviszed egy kipufogóshoz aki jó minőségű rozsdamentesből legyártja ami legfeljebb csak kékül, de az meg dögös...
Sziasztok!
Már egy ideje olvasom a fórumot, de még csak most reisztráltam.
2 hónapja én is boldog SV tulajdonos vagyok, de még csak ma tudtam vele gurulni vagy 20-25 km-t. Hát, mit mondjak... végig vigyorogtam ezt a rövidke távot.
1 db még tűrhetőm van olcsón csak nem túl sportos, inkább a gyárihoz hajaz....vagy D220 vagy BT020....már nem emlékszem, ha kell írj mailt(adatlap) és egyezkedünk....
Sziasztok! Motorgumi érdekelne persze hasznátan mivel elég húzós egy új, esetleg ha van valakinek 160/60 r17 ami még használható akkor érdekelne, vagy tipp hogy honnan lehetne beszerezni olcsón jó minőségű még használható gumit. köszönöm!
inkább megyek vele:P:)
vagy takarjam el egy hasidommal?:S
csakmert szilveszterkor felvonuláson a napfénybe szegénykémen nagyoncsak csúnyácska volt:) a barna rozsdás szín a citromsárga motorhoz:D
elővettük apuval a két pannóniát is:)
És felfér a 180-as gumi.
Vicc vót.
Már egy ideje olvasom a fórumot, de még csak most reisztráltam.
2 hónapja én is boldog SV tulajdonos vagyok, de még csak ma tudtam vele gurulni vagy 20-25 km-t. Hát, mit mondjak... végig vigyorogtam ezt a rövidke távot.
Érdeklődnék van e közületek valakinek a tulajdonában egy UJE-853 frg rendszámú csővázas sv650s vagy esetleg tudtok e róla vmit?
A fényvisszaverős ruháról tudsz adni linket?