1.-én amikor hazajöttem vele szlovákiából lemostam először mióta megvettük.....a könyökről is letörtem a rászáradt sarat.....egészen kirúgta magát, emelkedett vagy 5cm-t, hogy lejött a kosz....
Bevallom töredelmesen....................sose volt lelkierőm nekiállni csuszatolni................és sajnos ezt a hagyományt továbbviszem erre az évre is.
Nöm..............egy jó csapat kell oszt annyi.Nem volt gáz az se..................csak sok volt a lakóautó.
Igaz rögtön ezzel kezdtem így nincs viszonyítási alapom.
De elhiheted,hogy bárhova elmész vele 100X jobban megnéznek,mint egy SV-vel....ez nagyon fog hiányozni...........és megjártam vele Horvátországot....oda-vissza 1600 km......
megtalálod neten...fenn van...már 300-ért vihető.......bár a ép csalóka,mert akkor épp agyon volt glancolva.......de újra lett rakva a blokk......kb 700 körül járunk
Hát gyerekek nekem is lett végre egy sv650 n-em.........de a 550-es Katanámat meg nincs szívem eladni,miközben sokat költöttem rá....na most mi legyen?...lehet megtartom,öcsém meg hajtja,,..
Akkor nem olyan hogy "hazamegyek és a vízcseppeket is leitatom róla" megy otthon?
Igaz rögtön ezzel kezdtem így nincs viszonyítási alapom.