Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát dehogynem....csak a vízcseppek kissé porosak voltak és egyenként félkilósak......

Akkor nem olyan hogy "hazamegyek és a vízcseppeket is leitatom róla" megy otthon?
1.-én amikor hazajöttem vele szlovákiából lemostam először mióta megvettük.....a könyökről is letörtem a rászáradt sarat.....egészen kirúgta magát, emelkedett vagy 5cm-t, hogy lejött a kosz....
Bevallom töredelmesen....................sose volt lelkierőm nekiállni csuszatolni................és sajnos ezt a hagyományt továbbviszem erre az évre is.
Én 1000el utána 2000esel takarítottam meg 2 évig semmi rozsda nem volt
nekem azt tanácsolták 800--1200as vízpapírral menjek rá eddig tartós és semmi gond
A végefelé már 7 körül.........................első időkben volt 5,4-is.Bár ott feltartottam a kocsikat kanyarban.
Nöm..............egy jó csapat kell oszt annyi.Nem volt gáz az se..................csak sok volt a lakóautó.
Igaz rögtön ezzel kezdtem így nincs viszonyítási alapom.
Neked mennyit evett a sültvirsli?
Láttam elég sz***r helyeken voltál.....Dolomitok....azért oda kellett maci-naci
Ez se rossz....................bár én is majd fél évig próbáltam eladni az SV-t.
Igen birkát.....de volt traktor-utánfutónyi tűzifa is......azért az sem rossz :D nha azért az összegért inkább a régi Ts Mz-émet adtam volna ........
De azért be kell vallani....SunaVadásznak a nyomatéka azért bebiggyesztett egy Sport-szeletet a gatyóba...esős időben tesztvezetni!
Most komolyan birkát adtak volna érte?
Azért válság van erősen..... de 4db hasas anyabirkáért már odaadhattam volna......(azért azon besírtam....) de ez már másik történet :D
De elhiheted,hogy bárhova elmész vele 100X jobban megnéznek,mint egy SV-vel....ez nagyon fog hiányozni...........és megjártam vele Horvátországot....oda-vissza 1600 km......
Gondolom nem csörög állandóan a telefon.
megtalálod neten...fenn van...már 300-ért vihető.......bár a ép csalóka,mert akkor épp agyon volt glancolva.......de újra lett rakva a blokk......kb 700 körül járunk
Uhh de király a gép! Mennyiért adod? Bár gondolom sosem fizetik majd meg amit ráköltöttél!
Jó döntés.........bár nekem is adhatnád.
Hát gyerekek nekem is lett végre egy sv650 n-em.........de a 550-es Katanámat meg nincs szívem eladni,miközben sokat költöttem rá....na most mi legyen?...lehet megtartom,öcsém meg hajtja,,..
Sose adjátok el! Micsoda emlékek...Szeretnék majd én is egyet!
:) most lesz az egyik műszakiztatva,már apunálvannak azthiszem vagy 30 éve de olyan 7-8éve lettek felujítva azóta állnak(TAK):P
Azok a csodálatos Pannóniák...Zsenik vagytok !
Má megint kinek szóttál be?