Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fát vágtam...most jöttem be....késő van már menni vagy csak a környéken....1 óra múlva már hideg van...
Kisütött a nap.................menni vagy nem menni.
kiszsupi most rakta fel az övét, meg kissajtnak sincs fent régóta naná hogy egyiknek sem tudom az elérhetőségét
Hát ez rohadt bonyolult.Szerintem nem lesz csak egy ilyen képem van.És ez sem az enyém.
Valaki szánjon meg képpel vagy méretekkel vagy bármivel sv650 hasidomkonzolhoz meg h melyik pontokon kellene rögzíteni.
Zajongjak?
mizu, nagy a csend
Akkor már jöttünk hazafelé és csak pár képre ugrottunk ki a mólóra....előtte kávé, ilyenek.....
nem lehetett túl meleg, ha senkinek nem akaródzott levenni a sisakját
mentem a 2 kerekű 2 hengeressel
köszönöm
+36-82-511-216
+36-82-422-562
Nekünk is....idejöttek váratlanul Oliék és gurultunk egy rövidet.....
nekem is Bódis dobom van,de nincs műbizonylat
Aki tudja a számát vagy elérhetőségét kérem jelezze...köszi
Ma megvolt az elso idei felora tekerges.
Egy vonalasuk van.
nem rossz ötlet! hirtelen nem is emlékeztem, hogy volt-e telefonszám is a hirdetésbe.

köszi
Dyke

Ne írj a Bódis úrnak,hanem hívd fel.
A felesége veszi fel,nagyon korrektek és segítőkészek,biztosan küld egy műbizonylatot.
Mi voltunk nála a műhelyben,és úgy fogadott minket mint egy 5mill.forgalmas vásárlót,pedig csak 2 rendszert vettünk tőle...
Tervek vannak......................konkrét még nincs.
Napsugaras hétvégét mindenkinek!

Vannak már tervek idei túrával/kkal kapcsolatban?
Jövő hétvégére +7 fokot mondanak, meg kellene egy kicsit mozgatni a sövöt

Zoli(Dozer)
Láttam a dobod hasonló lehet az enyémhez. Kaptál hozzá valami bizonylatot? még nem szóltak érte a rendőrök, de ha bedurvulnak , nem akarok üres kézzel állni az igazoltatáskor. Írtam már a Bódis címére(edelst@....hu), de két hét óta semmi válasz.
Persze.................fehér.
Zoli láttad a motort? lefestettem a felniket.
Francot.3 hengerest.