Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de...ha akarsz egy fasza gépet, akkor tudok egy eladó XX-et!

Nem azért eladó mert szar, hanem azért mert áll mellette egy hayabusa.

Ezzel túrázni is lehet!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-5314901
Tisztában vagyok vele
te beteg vagy...
Azért árulja már a srác 4 hónapja..egyre olcsóbban

Viszont át kéne írni, kéne rá két rendes gumi.. drága mulatság lenne ha nem tetszik. Lehet hogy jó vele menni, sőt biztos, de nincs meg bennem a birtoklási vágy egy SV-hez. Csak olyan gépet fogok venni, amibe szerelmes tudok lenni
pedig nem járnál rosszul. sőt, ha nem tetszik hamarabb el tudnád passzolni mint a gs-t. szerintem.
Am ennek az SV 650-nek a tulajdonosa már többször is megkeresett, hogy cseréljünk. Ha racionálisan gondolkodok, hülye vagyok, hogy nem cserélek vele.. Mivel nem gondolkodok racionálisan, így legalább jól érzem magam
Az 550-es katanánál azért sokkal többet nem tud a 650-es motorerőben, csak nyomatékosabb. De amíg nem passzolja el a Katanát, nem dönt rosszul.
Mer fiatalabb és erősebb.

Jóez na.Bár ha lenne lém simán elviselném a különc katanát a garázsban.
Pláne jáccós projectmotornak.
Nem igazán értem, miért döntöttél így
Nha drága márka---ééés társak megvan az új szobabicikli......a Katana helyett a SV 650 n (sunavadász) .....
Nha drága márka---ééés társak megvan az új szobabicikli......a Katana helyett a SV 650 n (sunavadász) .....
Azé köszi.Majd nekiállok rajzolni.
Nagyon fasza Ace cafe-s pólójuk is van.
Azt is lemásolom az fix.
Akkor passz
Nyomatni tudok................a minta kiszerkesztése okoz gondot.A kisebbik kerek.Csak egy picit homályost tudtam szerezni.Meg kell a két felvarrót is csinálni.De valahogy csak összejön mert ráizgultam.
Megkérdem majd a Vörösvári tűzoltókat hol csináltatták a pólót.
Egész jó minőségűek a nyomatok.
És még nem láttad Sándort aláöltözőben ugrálni reggel hétkor.
Hát én tavaly februÁr elsŐ hetÉben jöttem
Pestre a
Katanámmal.hát5nadrág 4pulcsiban komoly feladat volt elmenni pisálni a kecskeméti MOL-nAl......
Hamá póló.Szülinapra meg kéne magamat lepni e két cuccal.Valaki tud olyan céget aki megcsinálja olcsón?
Már van akinek pont ilyen fazonú a pulóvere de ki kéne a mintát szerkeszteni.
Nincs kedvem 25 rugót adni egy pulcsiért.
Valamikor láttam a Hegylakó honlapon az instant pólót
Tehát a pakolás max 1 perc
Amíg veszed a csizmát dobálod a pólót a tanktáskába
Na jó de ott a pakolás is.Ha azt is kell csinálni nem marad idő a mosásra.
egyik kézzel bőrgatya rángatás felfelé, másikkal nyomja a spay-t a mocira
Túrák előtt öltözni kéne nem motort takarítani.
Most fényes mert volt takarítás....majd beszerzek lemosó spray-t, a békánál használtam, 1 doboz közel 3 takarításra elég és 5 perc, a túrák előtt induláskor takarítgattam vele, nagyon jó volt....
Azé tavaszra kéne valamit csinálni vele.
Egyébként én azé nem mentem mostanában mert lusta vagyok utána takarítani.