Szerintem egy próbát megér,hidd el nagyon korrekt a Bódi úr....
Próbált meg nyugodtan.
Az Ő termékét vetted meg,nem kerül neki semmibe egy másolatot küldeni ...
Nem tudom mit jelent az "e1" - gondolom valami típus besorolás lehet, de ha jol emlekszem a gyari meg "e4".
A jövőre gondolva jobb lenne minél előbb beszerezni, hogy bekesség legyen a yardokkal
Nem..................mért?
Mostmár minden jó.
Volt némi para a vezérmű lánc feszítőjével de orvosolva.És az első telók is némileg (szemmel nem láthatóan,kormányon nem érezhetően) hajlottak.
De nem eresztenek és nem húz semerre.Ha gondot okoz a közeljövőben majd csere.
Amúgy baba volt 2 hónap után kicsit menni vele.
Most küldték el a leendő motorom forgalmijának a másolatát, a biztosításhoz. És érdekes módon Budapestié volt a motor, illetve üzembentartó szerepel a forgalmiban.
Esetleg ha valaki ismeri, tudna róla infót?
Nagy Zoltán, Réti csík utca
Ez a piros 2006-os SV. Holnap megyek fizetni.
Köszönöm!
Tegnap mentem egy szolídat.
A kép minősége szar.................nem a tömörítés................ennyit tud.
Viszont nem vibrál és van hang.Igazi barkasz 2.0.
Hátsó kamerának szódával megteszi.
Negyede árban mint a jó.
Hello! Lenne pár kérdésem az SV-kel kapcsolatban. Az első féknyergek hány dugattyúsak? Az átlagfogyasztása milyen ezeknek a gépeknek, vegyes használatot nézve?
Hali Srácok!
Van egy 2001-es hiányos SV650S-em,ha vkit érdekel vmi ezen a számon elér:30 259-05-47
A motor nem törött alkatrésznek hoztam ez maradt belőle elvileg 13.000km van bent,én motorztam vele nagyon patent volt.
Ami a képen van meg pár apróságom maradt,egyben 100-ért vihető,de darabokban is,csak telón érdeklődjetek!
Próbált meg nyugodtan.
Az Ő termékét vetted meg,nem kerül neki semmibe egy másolatot küldeni ...
Nem tudom mit jelent az "e1" - gondolom valami típus besorolás lehet, de ha jol emlekszem a gyari meg "e4".
A jövőre gondolva jobb lenne minél előbb beszerezni, hogy bekesség legyen a yardokkal
Mostmár minden jó.
Volt némi para a vezérmű lánc feszítőjével de orvosolva.És az első telók is némileg (szemmel nem láthatóan,kormányon nem érezhetően) hajlottak.
De nem eresztenek és nem húz semerre.Ha gondot okoz a közeljövőben majd csere.
Amúgy baba volt 2 hónap után kicsit menni vele.
Kedvcsinálónak tökéletes!
Egyre jobban bánom, hogy tegnap nem gurultam én is.
Apropó, hogy működik a szekér?
Múltkor foglalóztam le. Most fizetem, utána héten hozom el.
Most küldték el a leendő motorom forgalmijának a másolatát, a biztosításhoz. És érdekes módon Budapestié volt a motor, illetve üzembentartó szerepel a forgalmiban.
Esetleg ha valaki ismeri, tudna róla infót?
Nagy Zoltán, Réti csík utca
Ez a piros 2006-os SV. Holnap megyek fizetni.
Köszönöm!
A kép minősége szar.................nem a tömörítés................ennyit tud.
Viszont nem vibrál és van hang.Igazi barkasz 2.0.
Hátsó kamerának szódával megteszi.
Negyede árban mint a jó.
http://youtu.be/CGE6hoq4-hg
Van egy 2001-es hiányos SV650S-em,ha vkit érdekel vmi ezen a számon elér:30 259-05-47
A motor nem törött alkatrésznek hoztam ez maradt belőle elvileg 13.000km van bent,én motorztam vele nagyon patent volt.
Ami a képen van meg pár apróságom maradt,egyben 100-ért vihető,de darabokban is,csak telón érdeklődjetek!
Akartam gurulni egyet én is de le kellett tennem róla
Már nem bírom! Jó lenne 1 kis 577
Vagy Poprád felé döntögetni...
Három kívánság az igazi ha jól tudom.
Pénz nem számít! Legyen már nyár! a p...ba már