Na, akkor ez pont dupla annyi gumi, és olyan 3szor annyi pénz mint amennyit most költök el ilyen célból.
Ja, mindent lehet. De mindent arra kell használni amire való. Ha csak óvatoskodva, spórolósan tudnék használni bármilyen motort, mert különben idő előtt elfogy a cash..annak semmi értelme. A GS-t legalább önfeledten kimotorozom, és csak vigyorgok, mert nem kell a költségeken aggódnom.
Amíg nem fogok (jelen értékben) nettó 250-et keresni, biztos nem lesz ilyen pénznyelőm
a néphiedelemmel ellentétben túragumival(z6) 10-12e km-t is lehet menni
vele....
Nagyon barátságos jószág,ha te is az vagy vele...Csak össze vissza nem lehet csapkodni a gázkart...
mindenki a pénztárcájához vesz motort.(legalábbis akinek van esze)Mert ha nem így tesz akkor általában jön a bank és viszi a mese motort.
Láttam már nagy arcokat csoda vasakkal....de mindig csak 2000-ért tankolt mert ennyire futotta .
És ennek ellenére a végén a bank győzött....
erre csak annyit tudok mondani,hogy a haverral egy motorozás alkalmával (tehát azonos táv azonos tempó)együtt tankoláskor az Ő 1000-es gsxr-je 7,5litert evett az én gyerek triciklim meg 6litert.
Nagyon sok múlik szerintem a pilóta stílusán az adott szakasz karakterén..stb..stb. De általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a gép, főleg ha még karbis is többet fog enni mint egy nem alulmotorizált, de kisebb gép.
A túrán egyik ennyit másik meg annyit evett, sztem sok értelme nincs a hasonlítgatásnak. Tavasszal volt hogy én tettem tartalékra a GS-t, többiek semmi.. aztán következő szakaszon meg a TDM-et kellett tartalékra tenni, a GS-ben pedig még volt a tartalékig vagy 40-50 kilométer is hátra..Aztán következő szakaszon meg bekajált több mint 13 litert a GS 180 kilométeren..nagy volt a szembeszél
A busát meg nem tankolni nehéz hanem gumiztatni, fékkel meg lánccal etetni..Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt hozzá szerencsém
Kérem itten jobban bírják a befecsit mint fézeriában.
De szerintem attól függ mennyire pörgeted................ha van kraft alacsonyan akkor nem megy fel a fogyi.Ha csak fenn indul meg akkor kell a benzin.KB.
..
az xx 6.5 karbis
hayabusa 2 személlyel sosem volt 6.3 fölött...gyakran csak 5 körül evett normális használatban..
Fazer 5-6 közt eszik... De utas nélkül Szlovén túrán mértem 4.6 is...
Mielött balhé lesz A befecskendezős jobb... De a karbissal is tudsz azonos fogyasztást....
Sőt egy közös túrán én utassal 1 literrel kevesebbet mértem mint a 70 kg haver a cbf 1000 -rel egyedűl....Pontos mérések voltak!
gondolj bele, találsz-e olyan megbízható öreg gépet mint a mostani. szerintem elég kicsi az esélye. nem biztos, hogy most is jót fogsz ki, bár legyen úgy. baljós árnyak...
Todt hágy bugyismotort kaptam má?
Ha mindé kaptam volna egy 100-ast spanyolban nyaralhatnék.