Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSI A Corsa, vagy egy XR2-es Fiesta . vagy egy szögletes MR2..

Sajnos alig maradt már belőlük
Ez igaz.....................bár egy HF integrale azééééééééééé
Ha szeretne tartósan 140-nel menni, akkor nem cserélném. De nem szeret.
De, szeretnék, csak nem minden áron. Mivel egyetemre járok így elég szűkösek az anyagi lehetőségeim, ahhoz hogy mindent meg tudjak egyszerre valósítani amit szeretnék.
Elsődleges cél az az utazás, a motorcserének meg nem szabad jelentősen az utazások rovására mennie. Ezért nem ugorhatok bele bármibe.

Imádom a 80-as évek járműveit.. hülyének is vagyok nézve miatta
Ha combosabb lenne lóerőben szerintem nem is akarna.
Rájöttem, hogy nem is akarsz motort cserélni, bele vagy szerelmesedve a gs-be!
Ja és most sajnos bejön a perverz igényeid a nagy,nehéz,erős,régi verdák miatt.

Azok nem ilyen kis jól használható szípségek mint az enyém.

KB a 600-as fazerrel a Laci tudott csak kevesebbet etetni 2-3 decivel mint én.
Terveim szerint ez 2 max 3 hosszú hétvége lenne.
15-25-13-12 ezer kilométer volt az utóbbi 4 szezon. Itt azért már nagyon is megérződik minden egyes, amúgy csak kicsinek tűnő árkülönbség is, ami a fogyasztásból, a gyorsabban kopó és drágább alkatrészekből adódik össze
én nem számolom, csak húzom. igaz 5-6ezernél többet nem is megyek....papírkutya...
most konkrétan a 7 literrel az 1.1 gixi majdnem kresz kompatibilis átlagfogyasztására céloztam.

Jó persze, elvagy 5,7ből.. mert injektoros modern motorod van.. No és egy nagy karbis? Az nem jön ki ennyiből
Meglepő de én tök elvagyok 5,7-ből.................És nem maradok le senki után.........................nagyon.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_fireblade_gyari
_fen-4952193
Van egy 400-ért, fekete..élj és élvezz felirattal. Na az tetszik. De rohadtul elbizonytalanított a majdnem 2 euros külföldi benzinár..

2009-ben nem gondoltam volna, hogy ennyire számítani fog a fogyasztás. Akkor 230-ért vettem az eurot, és 0,9-1,0 euro között tankoltam külföldön. Akkor még a 7 liter se tűnt magas átlagfogyasztásnak. Mostmeg..? Pénz nem sokkal több, viszont az árak
itt van pl ez, hát nem tudom ki adna érte ennyit....igaz ez már nem népmotor.....
Ez úgy nagyjából fedi a valóságot
Nem kétlem. De én motorozni szeretnék, nem gumira meg egyéb nyalánkságokra költeni, addig meg a rakparton nézegetni a gépet.

Tudom mennyiből gazdálkodhatok. Bármennyire is jó egy ilyen, csak ezért nem szeretnék évi 4ezer kilométeres motorossá válni. KB ennyit tudnék vele menni.. a megvételről nem is beszélve
Jónak tutijó.................csak ha az embernek van mondjuk egy 260-ezre motorja meg el akar menni egy 150-e félretett pénzből a vad keletre párszor akkor nem vesz 950-ért egy XX-et hitelre hogy utána egész szezonban nézze.
Kár pedig nagyon jó motorok...
Ez így van
Én se értem de odavan az öreg,dagadt,japo picsákért.
szerintem is megérné elcserélni, igaz ez nem valami unikum gépezet.
Én cserélnék...........Gumi nem annyira drága.Felmegy rá a 180-as ..............az meg van olcsón.És tavasszal elszórhatod 350-400 közt ha nem jön be.De lenyomhatsz vele egy szezont még akkor is.
Csak Kopasz után szabadon kéne 2 fesszab bele.
Nem az én pénztárcámnak való