De, szeretnék, csak nem minden áron. Mivel egyetemre járok így elég szűkösek az anyagi lehetőségeim, ahhoz hogy mindent meg tudjak egyszerre valósítani amit szeretnék.
Elsődleges cél az az utazás, a motorcserének meg nem szabad jelentősen az utazások rovására mennie. Ezért nem ugorhatok bele bármibe.
Imádom a 80-as évek járműveit.. hülyének is vagyok nézve miatta
15-25-13-12 ezer kilométer volt az utóbbi 4 szezon. Itt azért már nagyon is megérződik minden egyes, amúgy csak kicsinek tűnő árkülönbség is, ami a fogyasztásból, a gyorsabban kopó és drágább alkatrészekből adódik össze
Van egy 400-ért, fekete..élj és élvezz felirattal. Na az tetszik. De rohadtul elbizonytalanított a majdnem 2 euros külföldi benzinár..
2009-ben nem gondoltam volna, hogy ennyire számítani fog a fogyasztás. Akkor 230-ért vettem az eurot, és 0,9-1,0 euro között tankoltam külföldön. Akkor még a 7 liter se tűnt magas átlagfogyasztásnak. Mostmeg..? Pénz nem sokkal több, viszont az árak
Nem kétlem. De én motorozni szeretnék, nem gumira meg egyéb nyalánkságokra költeni, addig meg a rakparton nézegetni a gépet.
Tudom mennyiből gazdálkodhatok. Bármennyire is jó egy ilyen, csak ezért nem szeretnék évi 4ezer kilométeres motorossá válni. KB ennyit tudnék vele menni.. a megvételről nem is beszélve
Jónak tutijó.................csak ha az embernek van mondjuk egy 260-ezre motorja meg el akar menni egy 150-e félretett pénzből a vad keletre párszor akkor nem vesz 950-ért egy XX-et hitelre hogy utána egész szezonban nézze.
Én cserélnék...........Gumi nem annyira drága.Felmegy rá a 180-as ..............az meg van olcsón.És tavasszal elszórhatod 350-400 közt ha nem jön be.De lenyomhatsz vele egy szezont még akkor is.
Csak Kopasz után szabadon kéne 2 fesszab bele.
Sajnos alig maradt már belőlük