Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek most kialakuló hagyománya van a motorozz.-on.......,de az elindító itt is szerepel....
Jézus ti ettetek valamit?
Van itt mano is:)44!4%6!54
Jó....megyünk... ...itt vannak vigyori meg más figurák is, nem kell kettőspont zárójelezni...:))kilenc))négy!..
Tsókolom:)))
Az esemény naptárba ki írtam a Szezonnyitó gurulást!
Segítsél már nekem itt is publikálni.
Üdv:Olika!:))))
1964-es SR2-E. Pedálos.
A blokkot összeraktam de valamiért összeakadta váltója így nem tudom forgatni.Szét kell újra szedni és megint összerakni.
Meg a főtengely menetére nem megy fel az anya mert le lett nyalva 2-3 menethossz azt le kéne csiszolni.
Miféle szimó?....
Hanyattestem a kocsiban 110-nél.
Ülésváz hegesztés és simson hekkelés.
Ha hidegen töltöd max fölé akkor melegen még több lesz benne a tágulás miatt.....épp egy picivel alá kell tölteni ha az a célod, hogy melegen legyen maxon...
Igen jó idő van, megy valaki motorozni?.....és csak fát vágok és a jawat próbálom berhelni(ha lesz kedvem)...
Nekem 2006 sv650s-nél a "service manual" azt írja üzemmeleg állapotban le kell állítani, várni kb. 3-5 percet és akkor kell min - max között lenni. Én hidegen kicsivel max fölé töltöm.
Én majdnem 2 évig TC:E-ztem (true combat elit) Elég jó kis csapat volt.
Még póló is készült FatBoyz TC:E Clan
Terrorista vs. Commandos csapatjáték (nem a Counter Strike... ez annál 100x jobb) Élveztem nagyon mivel tényleg csapatjáték volt, és néha rendesen beleéli magát az ember. Rendesen volt stratégiánk minden meccsre. Csak 1 gondom volt vele mindig éjjel játszottunk szerda és vasárnap
Nem voltam szép látvány reggel. És mikor már versenyekre készülődtünk akkor még többet kellet volna foglalkozni vele. Szóval maradt a versenycsapat felkészítése a bajnokságra. Volt belőle veszekedés csapatszétesés. Végül abbahagytam a kialvatlanság miatt, veszekedések miatt. Meg voltak olyan vér profik, hogy csak lestem. De a lényeg élveztem amíg játszottam! És mikor a csapatod nyer egy világbajnoki selejtezőn az az élmény! Főleg ha te is aktív tagja voltál épp a harcnak
Csak pár köcsög egyre többször az életben is ezt teszi.
Háát, senki nem mondta, hogy bármit is meg kéne érteni....irtani a kis nyomoroncokat és annyi...ott legalább büntetlenül lehet...
vhogy soha nem tudtam megérteni az ilyen észnélküllödözös játékokat

öcsém egy ideig vmi carmageddonnal játszott,abban legalább volt vmi fantázia,és kreténstilus (pl kézifékes pörgéssel tehénfalratrancsirozás= plusszpontok)
Akkor marad a cod2....megyek is gyerekeket gyilkolni...
Kis baba.
Remélem a ki baba nem tudja milyen erőszakos az apuka.
zseniális ez a videó, ahogy a közepe felé az zenéhez igazítja a shoti felhúzását...tud a gyerek vágni az biztos.
gépigény
van tört játék, de azzal csak a singleplayer módot tudod játszani, arra jó hogy kipróbáld tetszik-e.
megnyugtató...
Felháborító ez a sok erőszak.
Ennek milyen gépigénye van és lehet-e tört játékkal játszani?
ja, mai kedvenc videó (hanggal):

http://youtu.be/0_jjnpLSwdc
mekkora hóesés volt ma délelőtt Pesten pár percig, láttátok?