Gyertek át hétvégére, de fürdőruhát hozzatok...na meg muttit is..... ...jövő hétvégére már lesz nálatok is... ...számoltuk az asszonnyal, néztük a tavalyi számlákat és megdöbbentünk, hogy mennyi volt tavaly míg amióta megvan a kandalló még be sem kapcsolt a cirkó, csak annyi fogyott mint nyáron viszont fára/szénre kb a harmadát költöttük a gázhoz képest adott időszakra, mondjuk igaz a mostani tél melegebb mint a tavalyi, de az is, hogy mivel állandóan rádob valaki olyan meleg van este, hogy a klíma bekapcsolása komolyan felvetődik.....a nappaliban 30°is van estére és reggelre sem megy le 21-23° alá....
Mennék én a macska rúgja meg
De havazást mondanak
Meg a szezon megette a gumit
Furcsa hogy tartós teszt győztes... 13e km és kozépen.. áá reménytelen, kanyarogni kéne
Az első 577 még kibírja szerintem
Arról nem is beszélve, hogy én januárban megrögzött gyorshajtó vagyok
De ahogy nézem a Február közepe már súrolja a 10°C
Akkor lehet el látogatok a Bazilikához
Kéne, csak pénz nics rá....el lett halasztva a motorvásárlás mert a pénzéből visszafejlesztettük a házat...kandalló+kémény lett belőle.... ....viszont azóta olcsóbban van melegünk...
Nem volt gondom a széllel csak hogy hangos.
CBR az asszem ha a régi ott a híd fölé ért a kormány nem lógott annyira le.Nekem konkrétan 40 km-kellett és minden bajom volt a hasalástól.Derék csukló meg nyak fájdalom.................igaz én kicsit nyavajgós papírkutya lennék.
Bar tudom, hogy nem ugyanaz a kategoria, de a hasalossal a CBR-en sem volt annak idejen semmi problemam :) 160? Omg.. :D Ott mar felig leszakadna a fejem
De havazást mondanak
Meg a szezon megette a gumit
Furcsa hogy tartós teszt győztes... 13e km és kozépen.. áá reménytelen, kanyarogni kéne
Az első 577 még kibírja szerintem
Arról nem is beszélve, hogy én januárban megrögzött gyorshajtó vagyok
De ahogy nézem a Február közepe már súrolja a 10°C
Akkor lehet el látogatok a Bazilikához
Üdv a kandallósok körében
Addig simán jó a menetszél
De hiányzik már
Ebben is van 1 tripla
http://youtu.be/Te0V71sGoxA
Max kipróbálod és mondasz véleményt.
CBR az asszem ha a régi ott a híd fölé ért a kormány nem lógott annyira le.Nekem konkrétan 40 km-kellett és minden bajom volt a hasalástól.Derék csukló meg nyak fájdalom.................igaz én kicsit nyavajgós papírkutya lennék.
Pedig jobb.
Sokkal.
Tényleg.
És nem csak a beszpídezett csigakinézet miatt.Bár az kifejezett liebling-em.Hanem úgy összességében is.
Motoromra szeretnék vásárolni fokozatkijelzőt és riasztót