Ez tény, emlékszel a tavalyi glockner(vagy 2 éve?) túrára ahol visszafelé miután kopaszt kitettük a szállónál egy öreg fószer Villachtól szlovéniáig egy öreg 50-es tomos-szal végigjött?...ráadásul már két hónapja tekergett európában és még angliában is volt vele.....na az a nem semmi, de talán nem kéne 60-nal végigmenni országokon, bár annak is megvan a varázsa ha nem ütnek el...
Mi van?.......80-al 600km 7.5 óra alatt?........én annyival közlekedek minden nap és még a pályákon is max. 60km/órás átlag jön ki, ha csak főutakon megyek mint holnap az 51-en ott jó ha 50, de inkább 45-re fog kijönni és így is számolok az indulás előtt.....
Baze.............ezé nem durrog.Alaphelyzetben az elektronikának pont az az előnye hogy optimális legyen az égés.
Na a durrogásnál ez a gond.
Nem optimális.Túl sok a felesleges benzin ami a kipufogóban fog elégni..........ezért durrog,lángot köp.
Kapd ki a yoshit,rakd vissza gyárira.És máris durrogós lesz.
Akinek durrog az módosítatlan gyári elektronikával szaladgál.
Esetleg MP4-re felveszel durrogást és egy hangrendszeren lejátsod a motoron.
nekem a durrogás a turbós raliautókhoz tartozik hozzá (ALS azt hiszem, és közúton tiltott). Szívómotornál nálam a rosszul beállított szelepeket, a félrerakott vezérlést, és a gondatlan gazdit jelenti...
A villogásból kinőttem, de 1-2 "embert" jól be lehetett vele szaratni és az tetszett! :) Meg Nekem a V2-höz hozzá tartozik az hogy durrogjon!
De majd kitalálom hogy mi legyen a megoldás!
Azért ha arról a PAIR hülyeségről van még infó vagy tapasztalat akkor azt szívesen fogadom!
esetleg visszafelé elfokolni a vezérlést? :)
lyukat vágni a szívócsonkon?
gyújtásmegszakító gombot berakni (mikor visszaadod rá, akkor szól)?
szelephézagot "mínuszba" állítani, hogy a keverék a kipu-ban égjen?
vagy ténylegesen egy befecskendezőt a leömlőbe bele.
Állíttatni csak azért nem akarok mert Yoshimura elektronika írás van rajta,amit nem bántanék. PAdon mérték nyáron kunmadáron és keréken 123LE adott le. Viszont az előző SV-m 2-1es kipuval ugyanezzel az elektronikával olyanokat szólt mint az ágyú és még lángot is lőtt. Ez egy bolhafingnyit sem durran. :)
Tényleg az a gond hogy nem durrog?
Állítass az ECU-n hogy több benzint adagoljon.
Laptopon pár perc lehet.
Bár eddig mindenki az ellenkezőjét csináltatta.
Mit csinálj? hegesztess gyertyamenetet a végdob elé, rakj bele egy gyertyát, rá egy trafót, azt' nyomkodd a gombot :-)
Vagy befecskendezőfejet ugye... :-)
Nekem a fő problémám hogy az Én mocim egyet sem durran! Pedig 2db Bódis van rajta, amin lazán átlátok, folytás nélkül! Bár a leömlő még gyári! Akkor most mit csináljak?
Ja és ha kiiktatom akkor más nem változik? Jobban vagy rosszabbul menni nem fog?
tudtommal friss levegőt ad a kipufogóoldalon a gázokhoz, így javítva az emissziós adatokon (utánégetés), egyúttal durrogást hallasz, leginkább nyitott dobbal. Elektronikus alkatrésze tudtommal nincs, kiiktatása/ledugózása nem fog FI lámpát kapcsolni. Korábban sokat voltam Hyosung fórumon, ott kiiktatták/ledugózták (durrogás ellen). Itt az SV-fórumon ezt még nem láttam.
Sziasztok!
2006-os évjáratú SV1000S-emhez kérnék egy kis segítséget.
Állítólag van benne egy "PAIR" nevezetű rendszer. Ennek fontosságáról, kiiktatásáról hibalámpa nélkül és esetleg a kiiktaás utáni várható változásokról várnék infot.
Ha tudtok, segítsetek.
Előre is köszönöm!
olyan durrogást tud hogy ihaj
...és a kipufogoszelepet még csak véletlenül sem nyomja vissza tul nagy erövel a fészkébe
Untig.
Hisz még a glocnerre meg Iránba is eljutott ember egy innovával.
Fene tudja hogy lehet megoldani a durrogást.
Viszont a Totalbike-on megkaptam hogy 80-al meg lehet tenni 600 Km-t 7,5 óra alatt mit vartyogok hogy nem lehet jót túrázni 125-össel.
Na a durrogásnál ez a gond.
Nem optimális.Túl sok a felesleges benzin ami a kipufogóban fog elégni..........ezért durrog,lángot köp.
Kapd ki a yoshit,rakd vissza gyárira.És máris durrogós lesz.
Akinek durrog az módosítatlan gyári elektronikával szaladgál.
Esetleg MP4-re felveszel durrogást és egy hangrendszeren lejátsod a motoron.
ha kiiktatod (ledugózással), akkor nem annyira fog.
néz(es)d át, hátha eltömődött valahol.
De majd kitalálom hogy mi legyen a megoldás!
Azért ha arról a PAIR hülyeségről van még infó vagy tapasztalat akkor azt szívesen fogadom!
lyukat vágni a szívócsonkon?
gyújtásmegszakító gombot berakni (mikor visszaadod rá, akkor szól)?
szelephézagot "mínuszba" állítani, hogy a keverék a kipu-ban égjen?
vagy ténylegesen egy befecskendezőt a leömlőbe bele.
mi a f.-ra jó a durrogás?
13 évesek előtt akarsz vele villogni?
vagy van egy haragosod?
Állítass az ECU-n hogy több benzint adagoljon.
Laptopon pár perc lehet.
Bár eddig mindenki az ellenkezőjét csináltatta.
Vagy befecskendezőfejet ugye... :-)
sorry
Ja és ha kiiktatom akkor más nem változik? Jobban vagy rosszabbul menni nem fog?
2006-os évjáratú SV1000S-emhez kérnék egy kis segítséget.
Állítólag van benne egy "PAIR" nevezetű rendszer. Ennek fontosságáról, kiiktatásáról hibalámpa nélkül és esetleg a kiiktaás utáni várható változásokról várnék infot.
Ha tudtok, segítsetek.
Előre is köszönöm!
Júliusban mit adnék érte.