Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az az ember nem semmi lehetett
itt a megoldás:http://www.sportmotor.hu/motor...

olyan durrogást tud hogy ihaj
...és a kipufogoszelepet még csak véletlenül sem nyomja vissza tul nagy erövel a fészkébe
Ez tény, emlékszel a tavalyi glockner(vagy 2 éve?) túrára ahol visszafelé miután kopaszt kitettük a szállónál egy öreg fószer Villachtól szlovéniáig egy öreg 50-es tomos-szal végigjött?...ráadásul már két hónapja tekergett európában és még angliában is volt vele.....na az a nem semmi, de talán nem kéne 60-nal végigmenni országokon, bár annak is megvan a varázsa ha nem ütnek el...
Megy az áldott vita hogy 125 maximum 250 es motor mindenre elég.
Untig.
Hisz még a glocnerre meg Iránba is eljutott ember egy innovával.
Mi van?.......80-al 600km 7.5 óra alatt?........én annyival közlekedek minden nap és még a pályákon is max. 60km/órás átlag jön ki, ha csak főutakon megyek mint holnap az 51-en ott jó ha 50, de inkább 45-re fog kijönni és így is számolok az indulás előtt.....
Eladni nem lehet gyorsan.Venni kő.
elég egyszerű megoldani csak akkor szarrá megy.....persze akkor gyorsan el kell adni...
Ja..........akkor mánia........értem.
Fene tudja hogy lehet megoldani a durrogást.

Viszont a Totalbike-on megkaptam hogy 80-al meg lehet tenni 600 Km-t 7,5 óra alatt mit vartyogok hogy nem lehet jót túrázni 125-össel.
Az előző motorja van Biqm-nél.....
Baze.............ezé nem durrog.Alaphelyzetben az elektronikának pont az az előnye hogy optimális legyen az égés.
Na a durrogásnál ez a gond.
Nem optimális.Túl sok a felesleges benzin ami a kipufogóban fog elégni..........ezért durrog,lángot köp.
Kapd ki a yoshit,rakd vissza gyárira.És máris durrogós lesz.
Akinek durrog az módosítatlan gyári elektronikával szaladgál.

Esetleg MP4-re felveszel durrogást és egy hangrendszeren lejátsod a motoron.
nekem a durrogás a turbós raliautókhoz tartozik hozzá (ALS azt hiszem, és közúton tiltott). Szívómotornál nálam a rosszul beállított szelepeket, a félrerakott vezérlést, és a gondatlan gazdit jelenti...
amíg rajta hagyod, addig nagyobb eséllyel fog durranni.
ha kiiktatod (ledugózással), akkor nem annyira fog.
néz(es)d át, hátha eltömődött valahol.
A villogásból kinőttem, de 1-2 "embert" jól be lehetett vele szaratni és az tetszett! :) Meg Nekem a V2-höz hozzá tartozik az hogy durrogjon!
De majd kitalálom hogy mi legyen a megoldás!
Azért ha arról a PAIR hülyeségről van még infó vagy tapasztalat akkor azt szívesen fogadom!
esetleg visszafelé elfokolni a vezérlést? :)
lyukat vágni a szívócsonkon?
gyújtásmegszakító gombot berakni (mikor visszaadod rá, akkor szól)?
szelephézagot "mínuszba" állítani, hogy a keverék a kipu-ban égjen?
vagy ténylegesen egy befecskendezőt a leömlőbe bele.
nem tudlak megérteni.
mi a f.-ra jó a durrogás?
13 évesek előtt akarsz vele villogni?
vagy van egy haragosod?
Állíttatni csak azért nem akarok mert Yoshimura elektronika írás van rajta,amit nem bántanék. PAdon mérték nyáron kunmadáron és keréken 123LE adott le. Viszont az előző SV-m 2-1es kipuval ugyanezzel az elektronikával olyanokat szólt mint az ágyú és még lángot is lőtt. Ez egy bolhafingnyit sem durran. :)
Tényleg az a gond hogy nem durrog?
Állítass az ECU-n hogy több benzint adagoljon.
Laptopon pár perc lehet.
Bár eddig mindenki az ellenkezőjét csináltatta.
Mit csinálj? hegesztess gyertyamenetet a végdob elé, rakj bele egy gyertyát, rá egy trafót, azt' nyomkodd a gombot :-)
Vagy befecskendezőfejet ugye... :-)

sorry
Nekem a fő problémám hogy az Én mocim egyet sem durran! Pedig 2db Bódis van rajta, amin lazán átlátok, folytás nélkül! Bár a leömlő még gyári! Akkor most mit csináljak?
Ja és ha kiiktatom akkor más nem változik? Jobban vagy rosszabbul menni nem fog?
Mer ezek nem értenek hozzá.Inkább durrognak.
tudtommal friss levegőt ad a kipufogóoldalon a gázokhoz, így javítva az emissziós adatokon (utánégetés), egyúttal durrogást hallasz, leginkább nyitott dobbal. Elektronikus alkatrésze tudtommal nincs, kiiktatása/ledugózása nem fog FI lámpát kapcsolni. Korábban sokat voltam Hyosung fórumon, ott kiiktatták/ledugózták (durrogás ellen). Itt az SV-fórumon ezt még nem láttam.
Sziasztok!
2006-os évjáratú SV1000S-emhez kérnék egy kis segítséget.
Állítólag van benne egy "PAIR" nevezetű rendszer. Ennek fontosságáról, kiiktatásáról hibalámpa nélkül és esetleg a kiiktaás utáni várható változásokról várnék infot.
Ha tudtok, segítsetek.
Előre is köszönöm!
Lesz még.
Júliusban mit adnék érte.
hát igen kéne még ilyen:D