Idén lehetne egy itthon tekergős valahol alvós (sátrazós) túrát :)
Én a vacsihoz hozom az alapanyagot
Csak nagy serpenyő kell mellé meg tűz
Ilyet bármikor rittyentek
Íme
Időtényező a gond.Ha van 3 hónapom és az ellátásomra pénz simán tenném ezt.Bár nem lennék boldog 50-el.
De amíg van 3-4 hosszú hétvége és dögös motorom addig megyek gyorsban.
De azért az volt a csúcs, hogy két vagy 3 éve amikor szintén kint voltunk felmentünk a hochenalpenstrasse-ra és ott valamelyik 2000 feletti csúcsra és épp akkor volt ott egy puch találkozóm szerű....vazz, öreg 30-50 éves 50ccm-es gépek mentek fel-le a szerpentineken.....nem bírtam a gyönyörűségtől magammal....nagyon irigyeltem őket, a fószerek is bőven 50 fölött voltak többnyire, de tán 70-es is volt köztük.......és két éve volt még egy csodálkozásom, hogy mennyire jól élnek arrafelé, hazafele jöttünk és Lavamündnél belebotlottunk egy kb 30-40 fős csak lányokból álló(még a kísérőkocsiban is azok voltak) Vespás(csak Vespákkal voltak) túracsapatot és németek voltak......azok ilyen többnapos túrákra járhatnak gondolom egy csajos Vespa klubbal....
Néztük is rendesen(én legalábbis).....és a gép tökéletesen működött, nem tudom mennyi km-t mehetett, de amit magyarázott az 5000-en fölül volt szerintem...
...és párszáz km-en keresztül mi sem haladtunk jobban nála
,min 4x futottunk vele össze,mert sokat áltunk pisi/kaki/kávé/cigi/fénykép/eltévedtünk.... miatt, ö meg folyamatosan ment
Verekedős kaja
Én a vacsihoz hozom az alapanyagot
Csak nagy serpenyő kell mellé meg tűz
Ilyet bármikor rittyentek
Íme
bőrkoffer azt' kész :-)
De amíg van 3-4 hosszú hétvége és dögös motorom
,min 4x futottunk vele össze,mert sokat áltunk pisi/kaki/kávé/cigi/fénykép/eltévedtünk.... miatt, ö meg folyamatosan ment