A szar plexinél minden jobb! Nekem a TDM-en folyamatosan bajom volt a széllel (szélzajjal) pedig a legnagyobb plexitől a legkisebbig kipróbáltam mindent. És láss csodát az N-es SV-n semmi bajom nincs evvel!
Hogy szokta mondani Bud?
Férfi vagy küzdj a széllel
Tény nekem is volt plexim... De letörte a Yaris.
De most így valahogy vagányabb a gép!
És fura halkabb a sisak is meg 140-nél nincs bajom.
Aláírom hogy jó ha van plexi a gépen. Nekem is vissza fog kerülni.
De ha nem szereted a fekvő pózt a motoron már pedig az S olyan, akkor úgy is átalakítod túrakormányossá, és akkor lehet pont az arcodba fogja tolni a szelet...
A másik meg minél kevesebb idom annál olcsóbb a fenntartás
Zoli se építette újra S-esnek mikor lezúzva megvette.
nekem k4 1000 SV van, nem rég vettem igaz, első utam mikor hazahoztam 160 km volt , én a 170 cm es magasségommal teljesen jól éreztem magamat rajta, eddig anynit vettem észre ha alacsony fordulaton használom a vibrációtol néha kicsit zsibbad a kezem
Nincs hiba.................általános motorvételi ellenőrzéseket tedd meg.
CB után kurvakényelmetlen lesz.
Érdemes váltani.
Viszont megszokást igényel.
Nyersebb lesz mint a CB.
Főleg visszaváltáskor.
találkozó du., 01:00 Budapest IV.ker. Váci út Andretti (motoros vendéglő)
Uticél.: Budapest----Szekszárd----Orfű (összesen 2x 250 km)
Indulás 01:30 nyugodt tempóban Szekszárdig, ott csatlakoznak a Szekszárdi Motorosok, majd felfedezve a borváros szépségeit (kilátó stb....), elindulunk Orfűre.
A cél egy jó hangulatú, vidám, felhőtlen motorozás, lehetőség adódik új cimborák megismerésére, és erősíteni a motoros társadalom hagyományait.
Bárki jelentkezhet, akinek motorkerékpárja legalább 120-130 km/h átlagsebességre képes.
2 évvel ezelőtt is megrendeztük ezt a találkozót Szekszárdon, akkor 25 fő Szekszárd és környéki motoros volt jelen.
Orfűn megérkezésünket követően egy helyi fogadóban kiadós lakoma vár minden résztvevőt.
Amennyiben a közlekedési viszonyok, illetve a létszám, valamint a motorosok biztonsága indokolja intézek rendőri felvezetést is.
A jelentkezési határidő Márc 15, összege 2000 ft
Akit érdekel az jelezzen emailban, vagy kérdezzen fórumon bátran.
További szép napot!
Most egy Honda CB500-am van és szeretnék váltani. Suzuki SV650S-t választottam mindenképp a 2003-s facelift utánit. Injektorosat szeretnék. Mikor motort nézek mit nézzek meg rajta? Mik a gyerekbetegségei (már ha van ilyen)? Meg úgy egyébként érdemes e váltanom ? :)
Nagyon tetszik amit olvastam erről a mociról és mindenképp idomosat szeretnék. A legjobb az lenne ha tudnék találni valakit aki hajlandó cserélni :D Úgy sem lesz ilyen :D
Tök jó nap!
Kivéve mikor nem