neked is...tényleg, mi a faszt ártottam neked?....csak kíváncsi lennék mert én csak segítségre emlékszem......és érdekes, hogy te vagy felháborodva más üzletének rontása miatt miközben ez neked csak ujjgyakorlat....és a stílus, Zoli böfögött?......nem baj, egyszer csak összefutunk és megkérdezem, hogy mi bajod...
Öhöm?
Nem valami Laller jelentette be az űberbrutalmeganagyonjó kínai csodacamomra hogy ez is rezeg.
Nem SVn hanem a vajpuasimamintapalacsintatészta duplaszeműn.
én sem szólom le a fos kamerádat, mert csak 1080p felett van élet
ez a kamera pont arra jó amire kitalálták: megörökít!4k nem egy olyan összeg amit ne lehetne rászánni, h felvételeket készíts.Ha nincs zsetonod mondjuk mondjuk 10-20-50-100rugós kamerákra, akkor ez egy megoldás a számodra
Látom szóbajött a kamera van egy ilyenem nem érdekel esetleg valakit? majd dzsátubéra teszek fel vidit mert ami az adatlapomon van azt lerontotta az oldal.
Ennél már csak a shrek zene volt rosszabb.
A vidi az meg jó!Nem értem minek kellene jobb minőség.Ez nem háluvudi szuper produkciónak készül.Todtommal
A festő volt részeg.
Megnézheted te is az idén.
Nem valami Laller jelentette be az űberbrutalmeganagyonjó kínai csodacamomra hogy ez is rezeg.
Nem SVn hanem a vajpuasimamintapalacsintatészta duplaszeműn.
Bocs.
Colát ittam................kigyött.
KB mindenhez.
Legközelebb hozzáteszem.
azt hozzátehetted volna a beböfögött leszólásodhoz,h mihez képest!ugye, nem egy hd hero 2-ről vitatkozunk.Azért annyi amennyi
Csak technikailag mondtam véleményt.
én sem szólom le a fos kamerádat, mert csak 1080p felett van élet
ez a kamera pont arra jó amire kitalálták: megörökít!4k nem egy olyan összeg amit ne lehetne rászánni, h felvételeket készíts.Ha nincs zsetonod mondjuk mondjuk 10-20-50-100rugós kamerákra, akkor ez egy megoldás a számodra