Sziasztok! egy 2002-es Sv 650-N-m van.sérült a fordulatszám mérőm,csúszásnál letörött a mutatója.megnéztük,müködik,de mutató nélkül ugye,mit sem ér.van valakinek ötlete a javitás mikéntjéről? előre is köszi. Üdv Kálmán
Sziasztok szeretnék tőletek kérdezni valamit.Minap mentem az sv mel és behülyült a km óra egyszer nul 1lát mutatott utánna össze vissza mindent. Ez tartott kb 10 percig utánn a teljesen rendbe jött, mentem vele 80 km ert semmi gond nem volt szerintetek mi a probléma? Válaszokat köszönöm szépen
Köszönöm a válaszokat. Akkor érdemes előre és hátulra ilyet tenni apadás szempontjából? Ami most van nekem az elég rossz majdnem olyan mintha korcsolyáznék a a jégen vele.
Sziasztok! Még mindig van eladó Bagster tanbőröm, és Bagster ülésem 99'-02' között gyártott SV-hez! Ha a fórumról veszi meg valaki akkor a tankbőr 15e az ülés 32e. Vagy mondj egy árat, és megbeszéljük. Fesszabályzóra, vagy kuplunglamellára is cserélném őket, ez megegyezés kérdése! Írj, ha érdekel! Képek a saját képeim között találhatóak! Sűrgős lenne!
Sziasztok srácok,sok gondolkodás után arra jutottam hogy egy sv lesz az én álmom azt szeretném kérdezni hogy a linkben szereplő külföldi papíros sv mennyibe kerülne kb mire lepapíroztatom, látom ott van a reg adó 25 ezer de azon felül milyen költségek kerülnek még szóba ? Ez lesz az első igazi motorom,nem biztos hogy ez ami a linkben van de sv lesz az tuti,ha nem rúgnak ki a munkahelyemről nyárra meglesz
Íme a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-5533997
Most ilyen van fent.Eddigiek alapján elégedett vagyok vele.Lehet,hogy nem megy el annyit mint a Continental Road Attack,viszont jobban tapad,és szélesebb a profilja ,így szélesebbnek hat optikailag.
Vannak már sokkal korszerűbb gumik ,de nekem megteszi ez is.Egy komponensű semmi cicoma.
Szél nem volt zavaró? 1körül jártam szada fele, eléggé fújt, de sajnos nem hátszél volt
Íme a link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-5533997
Vannak már sokkal korszerűbb gumik ,de nekem megteszi ez is.Egy komponensű semmi cicoma.