Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Union24-nél van, baleseti adóval együtt B04-ben ~8.000 Ft.
udv SV-sek! erdeklodnek hogy nem tud-e valaki hitelatvallalassal, akar 650-es, akar 1000-es SV-t kizarolag 0 Ft-ert elviheto erdekelne. halkan megjegyeznem, hogy ugyanilyen feltetelek mellett Cagiva Raptor is erdekelne:) Elore is koszonom a segitsegeteket! szeles, balesetmentes utat!:)
Igen, olcsó volt, mert ebben még az utánvétes posta is benne volt.
Ezt kerestem, de nem találtam meg, pedig emlékeztem hogy valaki lefényképezte.

Köszi!
Úgyis sisakra gyűjtök.
Van egy régi hentesbárdom..............aprópénzé megoldom.
Bazzeg nem tudom lecsatolni
Hagyd otthon.

Nem hiszem hogy nagy lesz a menetsebesség.
Az enyém most van fényezőnél, viszont konzolom nincs. Esetleg le tudnád mérni a teljes hosszukat és a képre berajzoli hány centinként vannak megtörve? nagy segítség lenne
Lehet megyek
Elég hosszú lesz a hétvége csak legyen jó idő!
Az ujjam még nem szereti a hideg menetszelet.. hiába van kesztyű rajta
http://www.sportmotor.hu/motor...

Itt nézd meg, a múltkor fényképeztem.
Olyan kis sárga figura nincs.
duzzogi! :-):):)
Még ittasan se.
nem kell ez a smiley, az előbb mondtad h be voltál nyomva, semmire se emlékszel.

én egyébként már sokszor megfogadtam h ittasan se fórumhozzászólás, se email, se sms... :-)
mi azon a hétvégén még bepróbálkozunk egy sieléssel, remélem el nem olvad addig ausztriában ezer méteren... az lenne az igazi, hogy délelőtt még sielünk, hazaindulunk, délután meg már motoroznék :-)
nem, valami olyasmiről volt szó, hogy a tripláját elcseréli a kis esvémre, szőrén szőrt. Azonnal igent mondtam. Én így emlékszem. :-)
Egyszer már szorítottunk rajta, akkor jó volt egy ideig de már nem vacakolok vele, a következő olajcserénél azt is kicseréljük ha neked is jó. Csak legyen már egykicsit melegebb.
az szinte bagóért volt
Itt az apróban volt. 15eFt tartókkal.
De szűz gyanta a felülete, most fel akarom próbálni aztán viszem a festőhöz.
hogy vetted? ill. hol.
Az nem kizárt...volt egy széria aminél alapból rossz volt......nem drága dolog, de tény, hogy jobb lett volna a telókkal együtt csinálni...
még csak játszik velünk az időjárás. Ma is megmutatta, hogy mi lesz majd 1 hónap múlva.
Na a galériákban nem semmi ezres átalakítás készül.