Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a Michelin PILOT POWER-ről mi a véleményetek?
Na, akor velünk a helyed!....gyere, nem kell sátrazni, van szállás 2500/éj-ért és a holnap délelőttöt termálban fogjuk tölteni...
csúszik.....
Régi fajta túragumi.
A Pirelli Diablo Strada gumiról mi a véleményetek? Használ valaki ilyet? Jól tapad? SV 650 N-re szeretnék egy ilyet.
Begyepesedet fanatikus állat vagy Te Sanyi
Mire összecihelődök és odaérek pont dél lenne.

Ottalvás nemigen.
És most belett családilag nyögve bútorboltok megtekintése programnak.
Hogy nekik mé megy alapon.
Miért zavarnál, ne viccelj....minél többen vagyunk annál jobb....szerintem olyan dél felé indulunk haza....lesz forró tea is nem csak bor... ....és az ottalvás nem érdekel?
Áh max egy pest körüli kis körre lesz energiám szombaton a mostani hét miatt .Vasárnap jobb lenne a nagyobb de akkor már nem zavarok.
Dlelőtt amikor feltápászkodunk indulunk haza, de ha gondolod akár kocsival is eljöhetsz szombat délután mert találtunk olcsó szállást és a tulaj még örülne is ha többen vennénk ki, jön más is így szombat délután, ki motorral ki kocsival......rengeteg kaja lesz állítólag, de azért mi is viszünk...

Uhh.
Ha úgy jön ki a lépés vasárnap hol lesztek?
Lecseréltem egy kopott M3-ra...olyat még úgysem használtam, legalább kipróbálom ilyen időben.
Remélem nem az a raceattack van fenn még.
A vége nekem is kb 200 lesz mert meló után irány a sátor a bükkben...
Szerintem is jó idő van VÉGRE! (mérmint a télhez képest) Én ma kihozom a gépet megyek vele lájtosan 100-150km kezdésnek jó lesz!
Reggel 5-kor motorral jöttem melózni....jó idő van végre...
jó ha van első is, főleg ha akciós a hátsóval
actevo volt benne?
hát gondolkodom,hogy egyáltalán kellene-e!? hátsó mindenképp jóljönne mondjuk mert hamarosan ugyis gumicsere:)

ma kapott új olajat(nálam az első csere) hát elég gány volt:S mint amiket a dízelekből szoktunk lecsapolni:S najó ez kicsit túlzás volt:)
Ált. esvéseknek olcsóbb,kivéve ha alkudoznak
Ha egyszerre pl elsö és hátsót is veszel szintén van némi kedvezmény
Remélem nem központi kellene mert abból a sajátomat is eladtam még tavaly,és egyenlöre nincs rá idöm.
környezet védelmi tiltás kiiktató?
csaknem:)
Szerintem C4...
valahogy nemarra gondoltam:P:D:D
Felfelé bármi elképzelhető.