Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11fok volt ma. Mentem is 30km-ert. Csak jó meglepetés volt a motorral kapcsolatban
link
Nem olyan, többet enged át sokkal.....és majd jövő héten leszek jégkocka... ...most csak taknyolok itthon...
Én most vettem Hiflo szűrőt, nem ment a helyére, kisebb volt itt ott 1-2mm-rel. Rendeltem gyárit 7400Ft
nekem van egy ilyen, hiflo szűrő, amit nem akartam belefeszegetni, mert hiányzott 1-2 mm itt-ott. Null kilométeres, csak kibontottam a csomagolásból és belepróbáltam. Ha kell occóóóé, megbeszélhetjük. Úgysem tudom nagyon másra használni, csak porosodik a dobozában.
Sehogy.
Sziasztok volna 1 kerdesem szeretnek tenni a hatso ulesre ules takarot de csak TL 1100 kaptam az volna a kerdes hogy talal ra?
Na ez a másik.
Lehetne már tavasz.
én meg csak szimplán meguntam.egy olajzó szett már többe kerül mint egy hiflo szűrő.És a szett csak egy szezont bír és elfogyott.
Nagyon nem.De utángyártott nincs hozzá.Csak gyári.
Igaz 20e-enként írja a könyv.De olyan retkes tud lenni.
Közvetlen a váznyakban kiképzett csatornán egyenest kapja a szmötyit.Nincs az a kunkor mint az SV-n.
mért?akartál mosható szűrőt?
E se kezdtem.Pláne most.Hogy kényelmesen hozzáférjek a tankot le kő venni.
Lehet szenvedni kitámasztóval de eccerűen nem férek el.
meguntam ezt a mosogatósdit.....
Blokkot őrizd meg ha vissza kell vinni.
szerintem veszek egy hiflo-t....
Tökolyan.Esetleg nehezen pattan a helyére.Sándor már tapasztalta csak ő most effektíve jégkockává fagy.
de a légáteresztő képessége az milyen?Gyári minőségű?
ez most komoly?És mennyi a gyári?Sehol nem találok a neten....
Van akinek faragnia kell hogy beférjen a helyére.
Mik is a vélemények a Hiflo levegő szűrőkről?
Köszi! nem tudom érdemes-e? lehet kipróbálom mi veszteni valóm lehet max pattogok mint a nikkelbolha
10-es.
Az a gyári.
15 a keményebb.
Sziasztok!
Most akarok első villa olajat cserélni..Valakinek esetleg tapasztalat? kicsit keményebbre szeretném.. érdemes szerintetek..? mert ha jól tudom 15W kell bele..
Teljesen mindegy!Minden sport dobbal jó a hangja.Én nem költenék ha nem muszáj.Jó a jelenlegi.
Üdv!
Ha valakit érdekel egy SV650S eléggé hiányosan 80 pénzért viheti.
A blokkja tuti,13.000km van bent,nem volt törve alkatrésznek vettem,most mér csak a helyet foglalja.Alkarészenként is eladó,CSAK telón keressen akit érdekel vmi:30 259-05-47
Hali.....Nekem Miwwwi van és atomjól szól,ráadásul korrekt árazása van....