Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A személyes ügyintézés varázsa.Én amit lehet személyesen intézek azért,hogy minden félreértést elkerüljek.És a zsiványkodás rögtön kiderüljön.
Internetenváltottam.................eddig semmi gond nem volt.
Nálam úgy indult,hogy személyesen be kellett mennem a postára ahol kellett kérnem egy papírt a biztosítás megszüntetéséről.Be kellett vinnem az Unionhoz.Ahol megnézték és mondták,hogy minden ok.Beírták a bónuszomat és kész is volt.
Váltani én is simán váltottam..................még a díjat is levették.Semmi problem.Csak öcsinél küldték a papert hogy a K&H egyszerűen nem küldte még az igazolást..................telefon a K&H-hoz 1,5 óra övöltözés és még mindíg nem küldi hivatkozva az Allianzra ami kétéve volt.
Erre mivel én semmit nem kaptam értesítést rátelefonáltam a wabardra és nekem se küldte az MKB a wabard meg mondja hogy nekem a kötelességem intézni.Az MKB-s meg hogy közös adatbázisról kell lekérni így ő nem küldte.Most kaptam ígéretet hogy holnap délig küldenek egy tájékoztatót abónuszról.De ha nem megyek beleket tépni.
Én minden gond nélkül váltottam a Postáról az Unionhoz.Így éves 26000ft-ról lecsökkent a díj éves 9300ft-ra baleseti adóval együtt
K&H még nem küldte
Nekem megjött a papírom már rajta van hogy A1 lettem.
Ezen agyaltam én is és van egy remek összeesküvés elméletem... ....mivel a biztosítók nagyon alacsony díjakat adtak idénre mindenféle okokból ezért ezt így akarják kompenzálni, simán nem adják ki időben az igazolásokat és így egy csomóan elvesztik a bonus-t ezért A0-ba kerülnek jóval többért....oszt vagy így van vagy nem...
Kérdezz rá a bónuszigazolsra hogy meg e van.A kh öcsémnek nem data ki.
Én is wabbardnál kötöttem most.
K&H-nál 30000Ft-ot fizettem, most a Wabbardnál 12000Ft baleseti adóval.
Asszem beintettek a biztosítók a váltákor a wabardnak................nemigen adják ki a bónuszigazolásokat.
Köszi a jó tanácsokat!
Baze...............mikor alkudtál a dobozomra.
Alkudozók vannak csak... de nem is baj. 500-at nem akarok rárakni egy nagybandira. Annyival nem jobb
Elment a szürke is?
Az előttem szólónak igaza van. Olajcsere és nézd át a szíjat lehet, h valami más szorul... nem tudom milyen motoros, de ha sima ékszíjas akkor az 99%-ban csak csúszni szokott, ha lapos szíj van rajta akkor biztos nem csúszik, akkor nézz előbb át mindent. Ebknt nincs szivattyúm opelékhoz.
Ja és az SV-t leszedtem Köszi
Nem biztos, hogy pumpa... Szíjfeszesség, szíjfeszítőt nézd meg, nem lóg-e maga a feszítő tengelye. És cserélj egy olajat, amiatt is sírhat.
Csáó. Éppen böngésztem, és ezt találtam. Kérdezz rá hátha valami értelmeset tud mondani...

link
Peti!Fent van még a Kék sv a hirdetéseid között!

Más téma.Opel astra F 1.6-ra szervó szivattyút nem tudsz.Elég sírós hangja van bizonyos fordulaton.
Tudnék csinálni még, egy baj van csak és az az idő... Mennyit adnál azért ami a képen is van?
Én meg a legszebb.
le kell papíroztatni 25kW-osra, gond megoldva
Nem vettem hayabusát csak megnéztem,hogy mennyi lenne az átírása és mennyi lenne a telj.adója.
Mondjuk ha vennék egyet biztosan én lennék a topik lóerő királya.
Valaki megy nem figyel eléggé.