Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacinál?..
A bánat kivan.............megnézem errefelé...............francnak van kedve claptatni 2-3e forintos cuccokért.
Akkor ugorj be egy boltba és leszen rálátásod....
A homasitás jó ahogy Doc is írja.....amúgy azt is lehet süllyeszteni amit én használok, a lajosos és eléggé vízálló, igaz alapból 5 rugó körül van az itthoni boltokban...
Naezaz..................nincs kép nincs vétel.
Bár az a gyanúm, hogy ez nem szüllyeszthető...
Homasitában lehet még, találtam is ilyet viszont kép nincs róla.
Nem hazudott...................tényleg kevés a kilométer és van magyar okmánya.
Ez az a kitűnő motor
Örüljön hogy nem tört ki a blokkból................fazéknál megesik.
Jaa és szerinte az oldaldeknin lévő karcok simán kipolírozhatók Ami igaz is lehet, max a yamaha felirat nem lesz benne már
Há ez tök gyári állapot.

hol a rákban találok simán bótban idomba süllyeszthető szivargyujtó csatit vízbiztost?
Olcsó pízé?
Neten van ilyen 2 rugóért de nagykanizsai a cég.1500 a posta.
Na vazz....
Ma elmentem haveromnak megnézni egy FZ6-ot. Garantált 6900km és szép állapot Ezen felül egy kopott metzeller gumi volt hátul, elöl meg valamilyen dunlop. Jaa és nem indult el
Srácok! Előre is elnézést ha valakit zavarna a dolog, de mivel többeket ismerek innen, gondoltam hátha valakinek segítség a tavaszi készülődéskor.
Most nyitottam egy barátommal közösen.
Remélem betértek majd.
www.darazsgarazs.hu
Írtam neki.
Nekem a george design simán csinálta nem kellett méret.
Megtudja valaki mérni a fejidomon levő címke hosszát és magasságát?
Fénykép mellékesen jól jönne, a helyzete miatt.
Csak van valakinek fejidomos 2003 utáni
Köszönöm!
mondjuk ennyiért nem csoda
Megtaláltam, köszi! Még aznap eladta...
fogalmam sincs, de nincs törölve a hirdetés. az eladó tel.száma: 70/319-2498, az rcmodell fórumon hirdette.
Rajta leszek! csak jöjjön össze pár dolog addig minden jót srácok széles utat. joccakát.
Szevasztok, ma sikerült beújítanom egy bukót :) X-lite x602 már alig várom hogy kipróbálhassam ...
Naná hogy jól hangzik.

Jó a gép.

Csak fogj ki egy jó állapotút és a világból kimegy.
Ez nagyon tömören nagyon jól hangzik.