Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tény...lehet, hogy állítani kéne rajta...
Vagy csak el vagyunk kapatva lavamündel.
a kövér gázt nem reagálja le olyan hatékonyan mint a sport szűrővel.
Titta életveszély...annyira hulladék az út, hogy teljesen értelmetlen arra kanyarogni....nézelődni jó, másra nem...
menj busszal....
Lepence.
Bár poros és egyre szarabb.
Különbség?
A 8 azért sok ha nem volt sok tiltás és 150 feletti tempó....az XJ azért nem eszik ennyit normál tempónál.....szerintem, de majd a topicjában megmondják....
nem jártam,de ha azt mondod,hogy jó akkor megtekintem.
Ha 2 litert eszik 5,5-6 helyett, akkor ha csak városi szaladgálásra használnám, már elég jelentős lenne a különbség.. főleg hogy 20 kilométerre van tőlünk a belváros ahova oda is kell jutni
Főúton vagy lepence felé?
ja ma már a gyári levegő szűrővel mentem
Pénteken mentem a Hetvehely,Bükkösd között induló erdei úton ami Tormásnál ér ki az erdőből.Jártál már arra?Gyönyörű!
Namost nem tom hogy a 125-ös mit segít ezen?
Az ugyan nem fogyaszt de nem is megy.
Így akár a naggyal is mehet lassan és nem kell beruházni.
Itt tudod picit megszívni a rég gépek felé vonzódást.
Az újabbak pont ezért váltottak az inyektor felé mert kevesebbet esznek a pontosabb keverékképzés.
Visegrád-esztergom-komárom-haza.
A csokis baklava finom.
nekem baté-sántos -szentbalázs -sásd-dombóvár-baté. És mind nagybetűvel
Ha szelíd vagyok akkor nem.. de annak nincs sok értelme.

Most kedvemre valóan használtam két tankolás között.. beverte a 8 litert 100-on.
Kéne valami környéki közlekedésre, amivel megspórolhatnám azokat a litereket amiket utána az élvezetek oltárán feláldozhatok majd. Valamint szempont lenne hogy B125-tel vezethető legyen akkor már..

Mondjuk ez még csak egy kósza ötlet.. ki kéne számolni a beruházás megtérülési idejét is.
Merre felé volt az aktívkodás?
Hogyhogy?
Nehéz ellátni a 900-as tankot?
Én meg lehet hogy elkezdek nézelődni olcsó 4t 125 felé mégiscsak..
Pedig lehetne.
na azért nem avatjuk szenté az angolt ám itt a japók között!
Tudom.
Azért az elég jó
Jó volt biza... Igaz hazafele leléptem... De nem volt unalmas... küzdöttem a széllel
Bal kanyarban jobbra dőlve