A 8 azért sok ha nem volt sok tiltás és 150 feletti tempó....az XJ azért nem eszik ennyit normál tempónál.....szerintem, de majd a topicjában megmondják....
Ha 2 litert eszik 5,5-6 helyett, akkor ha csak városi szaladgálásra használnám, már elég jelentős lenne a különbség.. főleg hogy 20 kilométerre van tőlünk a belváros ahova oda is kell jutni
Namost nem tom hogy a 125-ös mit segít ezen?
Az ugyan nem fogyaszt de nem is megy.
Így akár a naggyal is mehet lassan és nem kell beruházni.
Itt tudod picit megszívni a rég gépek felé vonzódást.
Az újabbak pont ezért váltottak az inyektor felé mert kevesebbet esznek a pontosabb keverékképzés.
Ha szelíd vagyok akkor nem.. de annak nincs sok értelme.
Most kedvemre valóan használtam két tankolás között.. beverte a 8 litert 100-on.
Kéne valami környéki közlekedésre, amivel megspórolhatnám azokat a litereket amiket utána az élvezetek oltárán feláldozhatok majd. Valamint szempont lenne hogy B125-tel vezethető legyen akkor már..
Mondjuk ez még csak egy kósza ötlet.. ki kéne számolni a beruházás megtérülési idejét is.
Bár poros és egyre szarabb.
Az ugyan nem fogyaszt de nem is megy.
Így akár a naggyal is mehet lassan és nem kell beruházni.
Itt tudod picit megszívni a rég gépek felé vonzódást.
Az újabbak pont ezért váltottak az inyektor felé mert kevesebbet esznek a pontosabb keverékképzés.
A csokis baklava finom.
Most kedvemre valóan használtam két tankolás között.. beverte a 8 litert 100-on.
Kéne valami környéki közlekedésre, amivel megspórolhatnám azokat a litereket amiket utána az élvezetek oltárán feláldozhatok majd. Valamint szempont lenne hogy B125-tel vezethető legyen akkor már..
Mondjuk ez még csak egy kósza ötlet.. ki kéne számolni a beruházás megtérülési idejét is.
Nehéz ellátni a 900-as tankot?
Bal kanyarban jobbra dőlve