Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szeretem a kék színű motorokat, de ez SZÉP! Gratula! Vigyázz rá, meg magadra is!
Azt hiszem szemüveget íratok. Asszonnyal megettük a szendvicset a csónakon ülve es már húztunk is.
Basszus a kék sv-t kerestem...
te voltál egyedül fehér street triple-vel? Meg ilyen kékes bukód van?
Igen, ott voltunk a végéig...
Ti beszélgettetek a parton?
Én sem tudom. Gondolom bontották, és kifelejtették?
Sok ilyen van ezzel a motorral, jól bevásároltam vele.
Az hogy lehet?
Legalább nem sokkol a hiány.
Mi még ott voltunk.
Kivettem a benzin pumpát. Megtaláltam a problémát, hiányzik róla a szintjelző
Én is elgurultam arra, de 2 után értem oda és már alig volt valaki. Haza felé Tárnok mellett mentem el, de siettem haza. Azért remélem ebben az évben összefutunk.
Jól tetted.... ....most igen sokan voltunk....
Jól leléptem Martonvásárnál.
Bocsi.
Érdekes mert ahogy írtad K4-es a géped és ezt pedig csak a K7-nél fiatalabbaknál írta ki eleinte, de azt is megoldották a prop-tech-nél......
Üdv! ;) :) Gyönyörű az SV! Nem laksz messze tőlem ahogy nézem, csinálhatunk majd közös gurulásokat!
Sziasztok!

Mától én is közétek tartozom!
270km-nél kellene már villognia a tankjelzőnek? K6
Mert vagy igen jó fogyasztásom lesz, vagy nem jó a visszajelző
próbáld ki úgy ha a féklámpa kábelére kötöd. jónak kell lennie
nem. csak felhajtottam a kitámasztót de viszon mostmár más probléma van. azt írja ki hogy FI
mitől javult meg? átkötötted?
igen tényleg az volt a gond csak most már más is van. A fokozatkijelző működik mutatja a sebességfokozatot csak világit egy piros lámpa és az van kiírva hogy FI. Ez mitől lehet?
őő pici félreértés, nekem is leáll ha támasz lent van és sebességbe rakom, nem erre írtam h nekem nem így van. Hanem ő azt írta hogy álló motornál nem jelzi ki neki a sebességeket. nekem kijelzi a motor beindítása nélkül is
ez független attól, hogy az utólag felszerelt fokozatkijelző honnan kapja a tápfeszültséget. ha le van hajtva az oldaltámasz és berakod sebességbe, akkor letilt az ECU és leáll a motor. ez alapvető biztonsági funkció. ha nálad nem így van akkor nézd meg a stand mikrokapcsolóját, valószínűleg beragadt és nem kapcsol.
érdekes, nekem a féklámpára van kötve narancs/zöld, azon megy támasszal együtt és nem csinál ilyet