Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen géphez kell?...650-hez van még egy darabom.
Akkor hívj fel egy másik kereskedést és itt lesz 2 nap múlva
Húsvét korán lesz, ápr. 8. szerintem hideg lesz még... de ha megyünk ahogy múltkor én jövök. 20 fok fölött lesz biztos
Üdvözlet az uraknak!

Olyanban tud vki segiteni, hogy hol tudnék rendelni a kuplung rudazatnál lévő szimeringet?
Csapágyboltban nem létezik ez a méret, suzuki kereskedésben 3 hete mondták, hogy 3-4 hét, mert 1 szimeringért nem rendelnek külön majd ha összejön eg nagyobb rendelés...

Előre is köszi a tippeket
Ha 800 lesz a benzin akkor gyalog megyek mindenhova.
Tudom hogy az egy nagyszerű motor. De nekem bőven elég ha itthonról számított 60 kilométeres körben tudok valami takarékossal közlekedni. Ha 800 lesz a benzin, veszek innovát.. első és talán egyetlen motornak.
Húsvétkor?Időjárás függvényében?
Egy barátom Innovával ment a Glocknerre.....
Szombaton maszek melóm volt, egy Traficról kellett váltót leszedni. Tengerjárás lesz a közeljövőben?
oké, felhívlak a hét elején,köszi
van...majd beszéljünk...
Ja tudom.. de 240 alatt olyat se lehet kapni. akkor meg már miaf.sznak.. akkora beruházást nem ár meg a dolog

Talán egy honda spacy lenne a megoldás.. bő 100-ért már vannak
Tsanyi!
Ha valamikor a közeljövőben lesz szabadidőd elvinném ezt a kétkerekű valamit fogadóórára.Van rá esély?
Arra mentem....Kövágószőlős,Hetvehely,Kaposvár......kár,hogy szombaton nem tudtál jönni.
Inkább egy tornádó.
Innova a megoldás,2l/100km.....
Ejjj, pénteken a Diával Orfűn voltunk. Találkozhattunk volna... ma viszont láttuk a Somát Mentünk a Kikába nézelődni, és ott állt az udvarba. Integettünk neki, de szerintem nem ismert fel
Erősíti a lábizmot és a tüdőt.
amolyan nézegelődős út?Mert sietni nem tudok.
Így legalább van benne kihívás!
Múltkor próbáltam.. de nem állt meg a busz.. aztán sétálhattam haza, mert másfél órával később jött a következő (ami már megállt).. sétáltam 4,5 kilométert. Tőlünk még a buszmegálló is messze van
de ha jól emlékszem csak a magasabb fordulat szám tartományra adtunk + üzemanyagot,a fogyasztás miatt.Ha jól emlékszem.
Ja és nincs szívóhang
1 sávos erdei út,gyenge minőséggel,de csodaszép helyeken vezet keresztül....