Akkor pedig tényleg csak annyi....viszont a pluszt nem a trafóról szoktam venni hanem a féklámpáról, a trafó nekem kicsit érdekes bár ha azt mondták akkor...
Valaki tudna nekem segíteni fokozatkijelzővel és környezetvédelmi tiltás kiiktatóval kapcsolatban?
A problémám a következő: Összekötöttem a modult a gyári csatlakozók közé azt írja hogy 4 poziciós fehér csatlakozó fekete lila kék vezetékkel. Adni kell rá egy +12 voltot. Azt írja hogy lehet a gyújtó trafó narancssárga/fehér, féklámpa kapcsoló narancs/zöld. Én rákötöttem a narancs fehérre. Kipróbáltam nem indítottam be a motort csak gyújtás adtam rá a kijelző működik végigmegy 6-ig majd 0 és mikor berakom 1-be (nincs beindítva a motor) akkor nem csinál semmit nem mutat semmit. Mikor kiveszem üresbe akkor pedig a szivattyú ismét dolgozni kezd mintha most adtam volna rá a gyújtást. Ez mitől van? Vagy mi lehet a megoldás. A válaszokat előre is köszönöm.
Lehet igénybe veszem a szolgálataidat. Nem dobozolni, hanem borítékolni kell, ugyanis 3 csavarról van csak szó. Természetesen a járulékos költségeit fizetem
Tényleg nem Neked, mondta Orsi, hogy nem érsz rá így eszembe sem jutott......majd akad valaki ha meg nem akkor itthon marad...legalább segít az anyjának takarítani.... ....úgyis csak azt akarja megúszni...
Tudom nem nekem szólt a kérdés
De sajna holnap nem találkozunk...
Nem tanultam még meg sisakban orrot fújni! Ki kell hagynom a kalandozást...
Picsába a megfázós taknyos köhögős korral Vááh!
De remélem Nemsokára mentek 577-re ahhoz csatlakoznék
Ezt művelem csak több állítási lehetőséggel.....nekem jó, hogy van mert elszórakozom vele a magam gépén...gondoltam, hogy eladom még 2 éve, de mióta megint sv van rájöttem, hogy jó ha van...
Semennyit nem kínozod. Az enyémbe, nem az SV, lett PC rakva, és fékpados bemérés, állítás is lett hozzá. Abszolút nem lett nyúzva, igaz, végig kell próbálni az összes fokozatot minden fordulatszám tartományban. De ezt kulturált körülmények között. Ott voltam, végignéztem az egészet! Nem kamu! Persze vannak olyan helyek is, ahol fel a fékpadra, végignyelezik, aztán mehetsz.
Ez holnap van.
Péntek-szombat meló.
szombatra terveztem vmit,de merre mentek?
A problémám a következő: Összekötöttem a modult a gyári csatlakozók közé azt írja hogy 4 poziciós fehér csatlakozó fekete lila kék vezetékkel. Adni kell rá egy +12 voltot. Azt írja hogy lehet a gyújtó trafó narancssárga/fehér, féklámpa kapcsoló narancs/zöld. Én rákötöttem a narancs fehérre. Kipróbáltam nem indítottam be a motort csak gyújtás adtam rá a kijelző működik végigmegy 6-ig majd 0 és mikor berakom 1-be (nincs beindítva a motor) akkor nem csinál semmit nem mutat semmit. Mikor kiveszem üresbe akkor pedig a szivattyú ismét dolgozni kezd mintha most adtam volna rá a gyújtást. Ez mitől van? Vagy mi lehet a megoldás. A válaszokat előre is köszönöm.
Széép
De sajna holnap nem találkozunk...
Nem tanultam még meg sisakban orrot fújni! Ki kell hagynom a kalandozást...
Picsába a megfázós taknyos köhögős korral Vááh!
De remélem Nemsokára mentek 577-re ahhoz csatlakoznék
Majd kiderül.
Ha csapatós túra lesz az nem túl jó.Nem szeretnék utassal pofára esni szerpentinen.
Kérdezd meg. Ha nem akkor Dobozolva leküldhetem ha épp senki nem megy Pécsre ismerőseid közül.
9:30?