Helló
Nekem az van,semmi panasz nem volt még rá
Sőt egyszer én is ültem rajta hátul,apszolút nem rossz,persze vezetni jobb
750 km mentem amikor Szerbiába mentem,de az utas nem panaszkodott!
Sok sikert
Sziasztok!
Lenne hozzátok pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Lehet, hogy sv tulaj leszek, és az érdeklne, hogy a Naked típusú sv-k utaskényelme elfogadható? Ki szoktak bírni hátul egy nap 5-600 km-t? Vagy ebben ne reménykedjek?
Ez egy 2004-es gép, jó áron lenne, de túrázásra használnám.
Jah még annyit, hogy jövő héten bekerül az sv-be a prop tech féle fokozatkijelző is, ami elvileg iktatja az első három sebességben lévő tiltást.... Kíváncsi vagyok érezhető lesz-e...
Helló Öcsike
Látom lassan megmutatod magad. Épp most értünk haza a kőröshegy ringről... Egész jó meleg már az aszfalt és a gumi is. Pihend ám ki a kemény munkát pár sörrel
üdv. Gaben
Leírom akkor rendesen.
Aksi volt benne, de olyan halott volt, hogy amikor ráadtad a gyújtást akkor nem történt semmi. semmi képet, semmi hangot nem adott ki magából. Bebikáztuk kipróbáltuk stb. Megvettük. Járó motornál is elég szarok voltak a lápák, index se villogott. km óra is őrültségeket mutatott és ugrált össze vissza. Megálltunk tankolni, plusz egyszer pihenni, akkor se nyekkent meg az aksi. Így tolni kellett. 2-en betoltuk egyesben :-) Ezért írtam, hogy nem volt benne, mert annyira szar volt, hogy akár nem is lehetett volna benne.
2 bunkó kókány dob van rajta (este motorfékre lángot nyom ki magából :) ) Köszi a segítséget.
Hali.
Ugyan azt tudom írni amit az előző társam
Nekem a rekord 14 l volt De az pályán......
De amikor nagyon nagyon normálisan mentem (ritka),akkor volt 5l.KOMOLYAN
Én sűrűn nem megyek az SV-vel mert ugyebár nem az enyém,de azért volt többször hogy nem volt motorom perpillanat,és akkor 160-170km-ig (9,4-10L pusztított) volt nálam elég a tank ,de tesóm elmondása szerint csukló függő,de átlagosan 7-8 litert bever,ha meg sietősebb tempó akkor 10-11 litert is benyel :)
Nekem az van,semmi panasz nem volt még rá
Sőt egyszer én is ültem rajta hátul,apszolút nem rossz,persze vezetni jobb
750 km mentem amikor Szerbiába mentem,de az utas nem panaszkodott!
Sok sikert
Velem mi lesz?
Lenne hozzátok pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Lehet, hogy sv tulaj leszek, és az érdeklne, hogy a Naked típusú sv-k utaskényelme elfogadható? Ki szoktak bírni hátul egy nap 5-600 km-t? Vagy ebben ne reménykedjek?
Ez egy 2004-es gép, jó áron lenne, de túrázásra használnám.
Látom lassan megmutatod magad. Épp most értünk haza a kőröshegy ringről...
üdv. Gaben
Nekiálltunk a melóhelyen,ami egyben az otthonunk is,sörözni
EGÉSZSÉGETEKRE
Aksi volt benne, de olyan halott volt, hogy amikor ráadtad a gyújtást akkor nem történt semmi. semmi képet, semmi hangot nem adott ki magából. Bebikáztuk kipróbáltuk stb. Megvettük. Járó motornál is elég szarok voltak a lápák, index se villogott. km óra is őrültségeket mutatott és ugrált össze vissza. Megálltunk tankolni, plusz egyszer pihenni, akkor se nyekkent meg az aksi. Így tolni kellett. 2-en betoltuk egyesben :-) Ezért írtam, hogy nem volt benne, mert annyira szar volt, hogy akár nem is lehetett volna benne.
2 bunkó kókány dob van rajta (este motorfékre lángot nyom ki magából :) ) Köszi a segítséget.
Ugyan azt tudom írni amit az előző társam
Nekem a rekord 14 l volt
De amikor nagyon nagyon normálisan mentem (ritka),akkor volt 5l.KOMOLYAN
És drágább mint a link?
Ha nem felejtem el, akkor holnap kereslek...