Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stégen napoztam.
tegnap fogadok hogy lógattad a lábad Te munkakerülő
Biztos jól adtad meg az e-mail címedet? Mert vissza dobta az emailt h nincs ilyen cím.
Szeva! Küldtem e-mailt!
Ajjj, de irigyellek benneteket! Jó időjárás, van szabadnap, gurulások. Használjátok ki!
Nürnbergbe húzom az igát, tegnap is, ma is, meg jövő héten. Na de egyszer én is hazaérek....

Zoli
Feltünően sok triumph gépsas van a németeknél. Láttam ma legalább 6-7 darabot. Egyik matt fekete volt street volt, az jól mutatott
Az annyira nem jó
Dolgozom ma is meg holnap is.Majd vasárnap kerülök egyet.
Jah, de az enyémre gondoltam a 2002-esen .

Amúgy ma azért beleraktam 150km-ert. Nagyon jó idő volt, bár a szél picit lengedezett. Te is voltál valamerre?
A többiek biztos, mert igencsak állt a fórum.
2007-es volt.
De legalább a régebbi SV-n lehetett tekerni kézzel...
Volt rá példa.
Nálad is csinált ilyet az SV?
Halvány dugóm sincs.De nálam működött.
Most feltekertem 1400-ra. De mitől ment le 1000-re?
Megyek letesztelem, remélem nem áll meg sehol.
Szevasztok!Segítséget szeretnék kérni,tavaly vettem a motoromra egy hasidomot sv650s 2002-es.Felraktam de nem az igazi nem úgy akar állni ahogy kellene szerintem,és nem is találok semmi olyan képet hogy hogyan is lehetne felrakni.Aki tudna képet küldeni azt megköszönném.Üdv.:B.Zoltán cimem kopasz0510@citromail.hu
Sokáig.
helló segítséget szeretnék kérni abban hogy az SV 1000nek kb mennyit bír a kuplungja? előre is köszi
Szevasztok!

Én is hasonló jelenséggel találkoztam a minap.
Egészen pontosan a márc.6 i kiskunhalasi télűző felvonuláson.
Tök váratlanul lecsúszott az alapjáratom 700 környékére, lámpánál le is állt olykor.
Itthon aztán rá állítottam picit, most 1000 az alapjárat,és jobban veszi a lapot.
Annyiból könnyebb a helyzetem ,hogy ez karbis és egyszerűbb szerkezet.
De a mai napig nem tudom mitől változott az alapjáratom.
Karbi szinkron?
Hideg?
Inkább a 100e hez közel.
Előbb tekerd fel az alapjáratot.
Köszi a választ. És mégis mennyi az a nem túl hamar. 35000 km az soknak számít. Ilyenkor már érdemes?
Kösz............vasárnap bepótolom.
Mentem a tiszteletedre 1 kört Lepence és Visegrád felé.. de nem volt erőm tolni.. ne haragudj De viszont qrvajót napoztam a padoknál fent
Sziasztok!
Megint előjött egy probléma a motoromnál
Délelött amikor elmentem tankolni, észrevettem hogy csak 1300fordulatom van kb, pedig eddig 1400 körül volt.

Délután mentem egy 70km-ert, és amikor hazaértem, a piros lámpánál leállt. Nehez de 1000-es fordulaton elindult. Nagyobb fordulaton jó, így jöttem haza.

Én a TPS szenzorra tippelek, mert alacsony az alapjárat és még olyan 2000-es fordulatig rángat. C00-át ír ki, és alul volt a vonás, de amikor megmozdítottam a gázkart, utána már középre állt be.
Meghalt a szenzor vagy csak állítani kell szerintetek?

Köszönöm a segítséget!