Azért olyan nagyon sokat nem eszik az sv 1000 ! Az, hogy nálad zabál egy dolog mert elég sokszor elgurul a gyógyszered és én is csak pislogok...
Normál használat mellett én eljárok vele 5-6 literrel simán. Persze etettem meg már vele tizet, akkor nekem is elgurult a.....
Ezt ne mondtad volna.
Ki vagyok éhezve anyám vadasára
Unom az itteni sablonkajákat,íztelen
Ma fasirtot csináltam a kollégáknak,úgy ahogy anyától tanultam
Mindenki ette
Igen,ezzel én sem vagyok kibékülve,a mai hatszázasok mennek mint a dög
Ezért szeretnék busát....
Gyorsultam egy 600 assal még tavaly,lehagyott egy picit
És nekem nem tettszik hogy annyit eszik mint egy lada
Na de ez az én fájdalmam,az öcsémnek meg jó lesz
Én voltam utas pár alkalommal SV 1000-ren.. hát nekem nem jött be, minden bajom volt csípőtájékon, mondjuk a k5 600 gixxerhez képest maga a mennyország volt
Dl után lehet, hogy furcsa lesz persze. ez azért egy kicsit más kategória. De még nekem sem érkezett panasz az utastól, hogy kényelmetlen lenne, vagy csak nem mondta.. Egyébként egy jó plexivel az n-es is elég frankó
Egyelőre még a Michelin pilot road 2 ct van fennt. akár hiszed akár nem van benne már 11 000 km és kb. 90 %-os hihetetlen
Bár sokszor eléri a határait ezért nem is bízom benne 100 %-ig. a következő gumi valami sportosabb lesz az tuti
Öcsike. Természetesen téged sem hagynálak ki de mivel még nem vagy...Addig melegítem neked a pályát Egyébként 4-en voltunk, jött egy új srác kék színű ezressel.
Egyébként nagyon megoszlanak a vélemények. Valaki azt állítja sokkal rugalmasabb lesz tőle a gép, valaki szerint kevésbé
Olvastam már olyat is, hogy 2.-ben 90-nél megemeli az elejét, szóval majd kiderül Egyébként amire kell így is elég az ereje..
Normál használat mellett én eljárok vele 5-6 literrel simán. Persze etettem meg már vele tizet, akkor nekem is elgurult a.....
Ki vagyok éhezve anyám vadasára
Unom az itteni sablonkajákat,íztelen
Ma fasirtot csináltam a kollégáknak,úgy ahogy anyától tanultam
Mindenki ette
Ezért szeretnék busát....
Gyorsultam egy 600 assal még tavaly,lehagyott egy picit
És nekem nem tettszik hogy annyit eszik mint egy lada
Na de ez az én fájdalmam,az öcsémnek meg jó lesz
Persze érzésre durvább.
gabenn,a következőt rád töltöm!
Csak jókat hallok róla...
Bár sokszor eléri a határait ezért nem is bízom benne 100 %-ig. a következő gumi valami sportosabb lesz az tuti
Mikor veszel gumit?Az enyémek már otthol várnak,Bridgestone BT
Ja meg már van sportcsimmám is,de még nem próbáltam,IXS,fél éves
Meglátom, ha megveszem, belépek hozzátok
Olvastam már olyat is, hogy 2.-ben 90-nél megemeli az elejét, szóval majd kiderül