Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó volt ez a mai gurulás, jó volt a baklava meg a kaja is, csak az a csípős cucc, amivel Sanyi után szabadon kóstolás nélkül jól meglocsoltam a kaját az nagyon csípett és izé.....2x
Nahálistennek az nincs.
Csak az undok kis sárga lámpa.
Én meg látom ahogy zuhan a benzinszintmutató
Akkor énis.
Én má tudom.
Plusz mégegy jópont a moderneknek.
Van átlagfogyasztás mérőm.
Tudni akartam mit eszik ha kedvem szerint hajtom, nem óvatosban. Megtudtam, szóval nyugodt vagyok most már
Ez így oké................de mé hajtod a lovakat ennyire ha csak kolbászolsz?
ehun.

Ha jár valaki ismi bécsben ott 50 euró az egy-két ezressel olcsóbb.
De csak ha mindenképp jár.
Csak ezért nem érdemes menni.
Szóval errefelé mászkáltam a kiskunságban. Bugacon voltam megint a pusztában a tanyán, de azt nem tudja a google tervezni. Bodoglárnál meg benéztem az irányt halas felé (ohne térkép.. de aztán korrigáltam)
ilyenre gondolok
És ez tetszetős is.
Nem nekem volt 5,9 hanem az SV-nek.. nekem 7,8 lett
Nem volt forgalom. Meg olyan magától értetődő tempó ez az XJ-n, hogy sokszor csak belefeledkeztem a motorozásba, és nemegyszer megrettentem hogy 90-100 körül van a mutató (mph) és a körforgalom is nagy tempóval fut felém, pedig azt hittem, már elég lassú vagyok..

Mindjárt lökök egy útvonalat. Élvezetes, de viszonylag rossz az útminőség egynémelyik szakaszon
Eddig nem ment csak 100-120-al és 4-el.
Szerinted én mennyire birom?
Mostanában átöltözésre használom az összes benti ancugot hozom-viszem.
Egyenlőre törpölök a motor hátsó ülésére egy 10 literes decathlonos gyerekhátizsák könnyű felkötésén.Egynaposra,esőruhának,ásványvíznek,szenyának.
Kell
a vázhoz 4 pánt és valami amivel felfeszítem.
Körbenézek táskás alkatrészekért és nekiállok.
akkor meg mit sírsz itt a fogyasztás miatt.150-160 kmh-s átlaggal az az 5.9 -es átlag fogy.nagyon is jó!
Mipics-et mész te 160-at 3-ad rendű faszom legelőutakon?
jó lenne valami használt is 10-ért.A tank táskát annyira nem szeretem.Túlságosan bele hatol a privát szférámba mikor felülök a motorra.
Én három dobozzal plusz egy ülésre kötözött lowepro táskával 150-160nal kavirnyászva értem ezt el.. főleg 3madrendű, alföldi viszonylatban kanyargós utakon
Nézem de sajna ja.
Kelomotornak látok ilyen 15e-ért.
Nekem az 100 SV most mentünk egy nagy kört Tihany, Bakony Zirc, iylesmik kanyargós utak, nem autpálya, volt ahol 130-140 el mentünk ... 2 személy(kilóra nem sok, mert barátnőm meg én nyomunk együtt 120 at) így fogyasztott 5,9 litert 100 km
már szétnéztem.18000 alatt semmi.
A lajosnak.
De én szétnéznék a képesmotoron.
nincs valakinek jó-árasított nyereg táska szettje?