jó volt ez a mai gurulás, jó volt a baklava meg a kaja is, csak az a csípős cucc, amivel Sanyi után szabadon kóstolás nélkül jól meglocsoltam a kaját az nagyon csípett és izé.....2x
Szóval errefelé mászkáltam a kiskunságban. Bugacon voltam megint a pusztában a tanyán, de azt nem tudja a google tervezni. Bodoglárnál meg benéztem az irányt halas felé (ohne térkép.. de aztán korrigáltam)
Nem volt forgalom. Meg olyan magától értetődő tempó ez az XJ-n, hogy sokszor csak belefeledkeztem a motorozásba, és nemegyszer megrettentem hogy 90-100 körül van a mutató (mph) és a körforgalom is nagy tempóval fut felém, pedig azt hittem, már elég lassú vagyok..
Mindjárt lökök egy útvonalat. Élvezetes, de viszonylag rossz az útminőség egynémelyik szakaszon
Szerinted én mennyire birom?
Mostanában átöltözésre használom az összes benti ancugot hozom-viszem.
Egyenlőre törpölök a motor hátsó ülésére egy 10 literes decathlonos gyerekhátizsák könnyű felkötésén.Egynaposra,esőruhának,ásványvíznek,szenyának.
Kell
a vázhoz 4 pánt és valami amivel felfeszítem.
Körbenézek táskás alkatrészekért és nekiállok.
Én három dobozzal plusz egy ülésre kötözött lowepro táskával 150-160nal kavirnyászva értem ezt el.. főleg 3madrendű, alföldi viszonylatban kanyargós utakon
Nekem az 100 SV most mentünk egy nagy kört Tihany, Bakony Zirc, iylesmik kanyargós utak, nem autpálya, volt ahol 130-140 el mentünk ... 2 személy(kilóra nem sok, mert barátnőm meg én nyomunk együtt 120 at) így fogyasztott 5,9 litert 100 km
Csak az undok kis sárga lámpa.
Én má tudom.
Plusz mégegy jópont a moderneknek.
Van átlagfogyasztás mérőm.
Ha jár valaki ismi bécsben ott 50 euró az egy-két ezressel olcsóbb.
De csak ha mindenképp jár.
Csak ezért nem érdemes menni.
És ez tetszetős is.
Mindjárt lökök egy útvonalat. Élvezetes, de viszonylag rossz az útminőség egynémelyik szakaszon
Mostanában átöltözésre használom az összes benti ancugot hozom-viszem.
Egyenlőre törpölök a motor hátsó ülésére egy 10 literes decathlonos gyerekhátizsák könnyű felkötésén.Egynaposra,esőruhának,ásványvíznek,szenyának.
Kell
a vázhoz 4 pánt és valami amivel felfeszítem.
Körbenézek táskás alkatrészekért és nekiállok.
Kelomotornak látok ilyen 15e-ért.
De én szétnéznék a képesmotoron.