Nyárra tervezek venni egy 650-es fejidomos Sv-t, de nem tudom, hogy 2003 előttit vagy utánit. Árban mindenképp a régi viszi a pálmát, de megbízhatóságra, fenntartási költségekre, használhatóságra, kényelemre és úgy összességében melyik a jobb választás?
Érvek és ellenérvek érdekelnének.
Most nézem.............a köcsög This seller does not post to Hungary.
Tehát kéne egy köztes postacím angliában.
Amúgy 28-29e pillanatnyi árfolyamtól függően.
Sziasztok!
Szeretnék az SV1000S-es mocimra egy túra kormányt mert hosszabb utakat nem bírja a derekam.Valaki tudna bent segíteni!Esetleg felső villahídja ,vagy N-es kormánya nincs felesleges amitől megválna?
Előre is köszi a segítséget!
Nyilván máshol is , de kapásból ez jutott az eszembe. Nekem is lenne egy olyan kérdésem ,hogy kis indexet olcsón honnan lehet beszerezni lehetőleg izzósat.
még esetleg villaolaj is cserés lesz, valami olyat kellene bele rakni, amitől keményebb lesz az eleje.fagyállóból jobb fajtát, fékolajból meg szimpla dot4-est gondoltam. jól gondoltam?
Egy is segítséget szeretnék kérni! egy haverom fogja szervizelni a motoromat, egy K5 SV650S-t. motorszerelő a srác, rá merem bízni a vasat, és mondta h. nyugodtan hozzam az alkatrészeket. 33ezerrel vettem a motor pár hete, hátsó fékbetét cserés, + a szervizalkatrészek, olaj. megtudnátok mondani, hol érdemes alkatrészeket keresni ehhez a mocihoz? Debreceni vagyok egyébként.
köszi:)
Nyárra tervezek venni egy 650-es fejidomos Sv-t, de nem tudom, hogy 2003 előttit vagy utánit. Árban mindenképp a régi viszi a pálmát, de megbízhatóságra, fenntartási költségekre, használhatóságra, kényelemre és úgy összességében melyik a jobb választás?
Érvek és ellenérvek érdekelnének.