Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nyárra tervezek venni egy 650-es fejidomos Sv-t, de nem tudom, hogy 2003 előttit vagy utánit. Árban mindenképp a régi viszi a pálmát, de megbízhatóságra, fenntartási költségekre, használhatóságra, kényelemre és úgy összességében melyik a jobb választás?
Érvek és ellenérvek érdekelnének.
KÖSZI!
jahh a fogadra meg viszek demalgont
16-17 rugó postával.
Elsönek kérdezz a sugora meg a ricsibontóra ők mennyiért adják.
délután visszajöttünk cseszenekről,hajtok neked egy ijet a garázsban holnap meg is kapod postadijjat számolok fel
Most nézem.............a köcsög This seller does not post to Hungary.
Tehát kéne egy köztes postacím angliában.
Amúgy 28-29e pillanatnyi árfolyamtól függően.
Ez mennyiért lenne a kezemben? ....igazából nagyon fáj rá a fogam....
link

a megoldás a gondodra.
Sziasztok!
Szeretnék az SV1000S-es mocimra egy túra kormányt mert hosszabb utakat nem bírja a derekam.Valaki tudna bent segíteni!Esetleg felső villahídja ,vagy N-es kormánya nincs felesleges amitől megválna?
Előre is köszi a segítséget!
elkellne a segítséged

ezt találtam, de fene se tudja, h szállít-e ide, vagy mennyi a szállítási költség?!

EZ ugyanaz?Mert itt legalább látom, h mennyi...

Itthon se lehet olcsóbb ugye?
Le tudod vadászni vagy keressem ki én?
azé itthon és a környéken is el lehet karikázgatni...nekem kedd óta 1200km-t sikerült
egy gyári undertail-t kéne levadászni...

megy minden vissza oridzsibe

minden extrát lekapok róla és fel akarom tolni jóval olcsóbban...
De! Hacsak nem jön közbe valami ott leszek!
Nyilván máshol is , de kapásból ez jutott az eszembe. Nekem is lenne egy olyan kérdésem ,hogy kis indexet olcsón honnan lehet beszerezni lehetőleg izzósat.
vagy máshol.....
Motoralkatresz.eu Gabi szerintem itt a lególcsóbb minden.
keddi 577 nem érdekel?
talán
Igen.
leszel te még vékettes ;)

valaki szokott ebay-ezni?
még esetleg villaolaj is cserés lesz, valami olyat kellene bele rakni, amitől keményebb lesz az eleje.fagyállóból jobb fajtát, fékolajból meg szimpla dot4-est gondoltam. jól gondoltam?
Egy is segítséget szeretnék kérni! egy haverom fogja szervizelni a motoromat, egy K5 SV650S-t. motorszerelő a srác, rá merem bízni a vasat, és mondta h. nyugodtan hozzam az alkatrészeket. 33ezerrel vettem a motor pár hete, hátsó fékbetét cserés, + a szervizalkatrészek, olaj. megtudnátok mondani, hol érdemes alkatrészeket keresni ehhez a mocihoz? Debreceni vagyok egyébként.
köszi:)