Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá hagyjátok, én voltam a hibás...és tényleg.....én pendítettem meg a Zolinak, hogy mégsem mennék lé okán mert előző héten két akksit kellett vennem ami egy 100-as volt és lepusztult a kamionról elég hirtelen 4 gumi.......később viszonylag olcsón kaptam így a vacillálást befejeztem és mentünk biztosítást kötni, de az elindító én voltam....na mindegy, legközelebb másképp lesz...
M3 kivezetőnél a shell kúton találkozunk 9.00-kor és indulunk....lehetőleg megtankolva
Ja és ha én már ilyen varjálós nem lehetett volna azt mondani hogy a zolit haggyuk ki menjünk másmerre?Azafasz meg menjen a szar ótópályáján karlovácig videózni?
Rájöttem.Én vagyok a hibás.
Mint mondtam kussolok és ha egy mód van rá nem csinálok feszkót.
Így jó?
relax, ilyen sztorit én is ismerek, én se mentem Korfura azokkal :D
gyere, tudok egy jó pizzázót, majd ott elmeséled egy frissen csapolt kofola mellett ;)

Mondom hogy nem.................főleg hogy az én hibám.Örülök hogy nem vernek péklapáttal hátba.
Csak fecsegek össze-vissza.
Megyek hát.
Viszont leszögezem én nem szervezek semmit.
nem ne legyen, hanem ez így volt. lapozz vissza, vagy nem is kell mert belinkeltem. hetek óta szervezés alatt volt a túra, erre 2 nappal indulás előtt átvariálod, ráadásul úgy hogy tudod hogy nem pályázok ha egy mód van rá. mindegy, nem akarod megérteni úgy látom. belinkeltem az időjárás előrejelzést is, a mangartra is meg ausztriába is 20 fokot és napsütést mondanak a hétvégére, nem tudom ezzel speciel mi volt a gond.
zabos vagy te legény
kiadós hoki vagy kiadós szex "ami többnyire szopatásból áll" vagy egy hatalmas szarás segíthet a feszkón holnapra kuta bajod

viszont nem válaszótá KEDDEN gyössze Zollííí
Legyen.
Én voltam az oka.
Soha semmikor semmilyen útvonalat nem írok be ezután.
Tanulok na.
Ez van.
Csak megyek és nem szólok.
Ha adódik valami iratkozom és nem szólok.
Ez lessz a mottom ezentúl.
eg az aki bújt aki nem..................
Asszem tavaly is beleestem ebbe.............kirtam utat.
Nem tetszett.
GSR-esekkel mentél pécsre.
Namost én hogy örülök neki.Kocsival fehérvár után alszom a kormánynál úgy unom.Motorral meg 8-9e-ret pörög és a szelet tolja a sisakra.
szerda este hoztad fel ezt az egészet, még aludtam rá egyet és csütörtök reggel írtam, hogy így nem megyek. csak a pontosság kedvéért.
Fel se húztam magam.
Csak kedden írtam az útvonalat.
Szerdán semmi reakció.
Csütörtökön déllelőtt elballagok gyalog biztosítást kötni.
Visszaérek és ukmukkfuk kössz,hali.
Jaaaaaaaa ez tuti az én hibám.
Na ja.Többet ilyen hibát nem követek el az biztos.
Faszé linkeltem egy útvonalat.
Anyóssal meg legyél jóban mert jól főzhet vagy legalább vigyáz a gyerkőcre.Úgyhogy simizd a hátát.
Kedden mikor indultok és honnan? Ha nem szól közbe az asszony, vagy màs, akkor mennék én is.
úgy látom még mindig nem higgadtál le, pedig ezt az egészet te kúrtad el a variálással. minden le volt szervezve, útvonal készen amivel mindenki egyetértett, vettem új gumit, motor lemosva, felkészítve, anyós berendelve, jó idő lezsírozva, már csak el kellett volna indulni. most tölthetek 4 napot az anyósommal, úgyhogy ne gondold hogy én szívattalak meg téged, inkább fordítva.
Ott 3 vezeték megy fel és azoknál kell egyformának lenni 75V-nak...
Beinditottam fessszabályzó nélkül , a generátor csatijában 15-50V közötti értéket mértem.
Az tényleg kevés......,de ha cserélted és a másikkal sem jó talán nem is azzal van baj hanem a generátorral...
2004-es 1000-es, 4000-es fordulaton 12,7V, elég kevéske.
Új akksival...
A régi 650.-nél általános hiba. időben kell cserélni vagy kivégezhet mást is...az újabbaknál nem jellemző...
Most megtanultam, hogy középsztenderről csak rajta ülve lehet levenni a lábára a gépet. Életembe először eldöntöttem el motort. Persze a kipuffogó, fejdom, kuplungfedél össze lett baszva a jó kis betonon, az index össze is törött atomokra, meg a fejidom is megrepedt....
Kicsit ideges voltam 1 órája, most csak fele annyira már
6ik?

azt max. autópályán kapcsolok, unalomból...Szerintem az 1-3 fokozat elég a mygar utakhoz...Ha spórolni akarok és autópályázom, akkor kapcsolok feljebb.

Ja és nem forgatom, max. 6000ig...Najó, időnként 7-8000, de az ritka

Gyanítom, h a 120nm közelebb áll az igazsághoz mint a 100...
Sziasztok!
Mennyire sv betegség a fesszabályzó halála?
Bekrepált az enyém , vettem egy bontottat és úgy néz ki ez is rossz.
ha nem iratkoztak fel?... ....ha úgy tesznek akkor mennénk, de most már azért is mindegy mert kaptam melót holnapra így azt csinálom... ....különben mennénk Zolival és a banditossal....
allj oda es vidd el oket valahova.