Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahha. Megtaláltam amit írtál a fogyasztásról. Amiket írtál tényleg sok, pláne úgy,h nem forgatod.... Az enyémen nemrég volt szelephézag+szinkron+gyertyacsere+sportlégszűrő cserélve. Az enyém óvatos használat mellett 5 literrel beéri. Az azt jelenti,h 100-nál már felváltok 6.-ba és a többi sebességben is 3-6 rpm között forgatom és kb. 120-135 között közlekedek. Egyébként van 1000-res service manualom és abban ha jól néztem a hátsó kerék 120 Nm. De ne vedd 100-ra...
Még nem tudom a keddet,de lehet mennénk(utassal) . Mennyire tempósan mentek?
és még hányan fognak ott várni fehérvárnál 6:40-kor
úgy alakult, hogy eltoltuk ....viszont kedden kimegyünk az 577-re páran, ha gondolod gyere
na bazz.....
De mennék nagyon szívesen, csak az egyik kollégám pont akkor megy Sziciliába motorral és május 20.-átol dolgozom egy fojtában június 4-éig. Csak a vasárnap illetve a hétfő szabad.
most nem mentek?
kétezer km alatt nem fogy el a hézag...
hacsak nincs hengerfej problémád..de akkor nemsokára megint mehetsz ...
Pünkösdkor elmegyünk(3 napos) valahová, valószínüleg akkor lesz horvát part, nem érdekel?
OK.
De az ellenőrzés óta beleraktam kb 2000-2500km-ert most van benne 48ezer.
ezek nem a kisSV-jé? vagy ennyire azonos lenne?vagy tök hülyeséget kérdezek, mert of course azonos?:)

lásd lejjebb, de ha beütöd a nevem a kereső, elég sokat postoltam ki fogyasztást...

a többiekhez képest sokallom pedig tutira lassabban megyek (többnyire), nem forgatom (csak néha)...

énnem tudok spórolni a benyával
Azért előkotrom az eredményeket.....érdekes a dolog....majd beszélünk...
Első fékcsavarok: 39Nm
Hátsó fékcsavar: 27Nm
Fékvezeték csatlakozók: 23Nm
Féktárcsák: 23Nm
Hátsó kerékagy: 100Nm
Remélem tudtam segíteni......
Egyébként mennyit eszik a géped,hogy sokallod?
nyomaték témában senki?
Akkor ezt most be buktam, majd legközelebb.
Legközelebb keddre tervezünk Zoli szervezésében..... ..,de biztos megyünk még...
Sajnos nem tudok, program van inni kell, már lebeszéltük a kollégákkal .
Viszont ha valamikorra tervezel esetleg egy 577-et arra szívesen el mennék
Kedden nem jössz velünk?
Én sem azért pályázok mert valami hatalmas élvezet hanem azért mert ahol pályán megyek ott mellette hatalmas szopás lenne.....eleget tapasztaltam ebből... ...de majd kedden....ott nem pályázunk...
oszt kedden jössze teplic

egyébként emberedre akadtál az autópálya nem autópálya dologban..mióta bajor acél van irrtózom a pályától "monnyuk előtte sem favorizáltam" viszont kompromisszum egy hosszú túra során,van hogy le kell döngetni egy szakaszt Zágrábig mink is pályázunk sajna 140-160 nem örülök neki de mufáj 70 km for és legalább 2 óra
több idő marad fürdésre henyélésre,sétára
Múltkór mikor oda vittem a srác egyből azt mondta,hogy szelephézag és valamelyik szelep ki támaszt melegen, talán egy volt ami jóvolt, magyarázta nekem de nem nagyon értettem, mindegy most már jónak tűnik.
Amúgy lehet, hogy inkább nem mondták meg az igazi okot.....,de a lényeg, hogy jó.....remélhetőleg...
És az úgy hirtelen?...és melyik szelep támasztott ki?
a fogyasztásom per száz km...

meglepően sok, szerintem.

Mekkora nyomatékkal kell meghúzni a hátsó kereket?