gondolom Mester Te is annyi info alapján szoktál vásárolni, mint amennyi megvolt adva. Hihetetlen amúgy, hogy hagyjátok elúszni ezt a 4 napot, mert nem túra a túra ha nincs benne 1000km autópálya. Mindegy én elkezdem szerintem az eredeti terv szerint lesz ami lesz.
mondjuk hogy milyen gyártmány, préselt vagy szerelt, milyen színű, mennyi idős, milyen állapotban van és mennyit szeretnél érte kapni.
de ha jobban belegondolok nekem inkább a 2 külön csöves kellene úgyhogy tárgytalan.
Alapvetően az a gáz hogy 2011 01 01-én átkötöttem az allianzról az MKB-ra.Akkor még nem volt kötelező a mabisz központi károkozós adatbázis.Naná hogy egy balfasz sitnyik elcseszte a dátumot.Nem volt gond mert a kutya se nézte az adatbázist.Adtak egy email igazolót és simán elfogadta az MKB ezt és ment tovább a 2011 es biztosításom.Most 2012 ben felmondtam és átkötöttem a wabardhoz.
Na itt repült a szar a ventillátorba mivel 2012.-ben már törvény kötelezi a biztosítót hogy a kórságos központi adatbázist hasznélja.
Ott kibukott hogy fel se léphet mert valami 41-es hiba van így autómatikusan visszabasztak B8-ból A0-ba.
Na elkezdődött a telefonálgatás ügyfélszolgálatokba mert annyit mondott a wabard hogy a maga érdeke járjon utána.
MKB továbbdobta hogy ők se léphetnek fel mert az allianz a szemét és intézzem én mert nekem érdekem.
Allianz 3 hetes telefonálás után annyit mond hogy intézik sürgősséggel a az ögyet 3 hete.
Képzelem hogy ha nem sürgősséggel csinálnák még a mamut is megdöglene mire átírják azt a nyomorult dátumot.
No szó mi szó 11 rugó ugrott a számlámról mert a wabard leemelte az A0-B8 különbözetét.
Itt tartok most.
Az érzelmi még hagyján, de ha közben kárt okozol akkor rögtön felmondottnak tekintik és nem akarnak fizetni....bár nem tudom miféle ügy, de elég szemét az összes biztosító....
Srácok.............érdemes lenne beperelni az allianzot egy 10 millára érzemli károkozásért?
Kezd tele lenni a tököm azzal hogy az elbaszott felmondási dátumot nem akarják kijavítani 3 hete a köcsög központi adatbázisban.
2 naponta hívom őket.
És neeeeeem.....................folyamatosan csak azt mondja a kisasszony hogy sürgősséggel foglalkoznak az üggyel.
Kb 20 karatert kéne leütni a javításhoz.
de ha jobban belegondolok nekem inkább a 2 külön csöves kellene úgyhogy tárgytalan.
És gyere vissza.
Most egyenlőre írok a mabisznak és meglátom.
Na itt repült a szar a ventillátorba mivel 2012.-ben már törvény kötelezi a biztosítót hogy a kórságos központi adatbázist hasznélja.
Ott kibukott hogy fel se léphet mert valami 41-es hiba van így autómatikusan visszabasztak B8-ból A0-ba.
Na elkezdődött a telefonálgatás ügyfélszolgálatokba mert annyit mondott a wabard hogy a maga érdeke járjon utána.
MKB továbbdobta hogy ők se léphetnek fel mert az allianz a szemét és intézzem én mert nekem érdekem.
Allianz 3 hetes telefonálás után annyit mond hogy intézik sürgősséggel a az ögyet 3 hete.
Képzelem hogy ha nem sürgősséggel csinálnák még a mamut is megdöglene mire átírják azt a nyomorult dátumot.
No szó mi szó 11 rugó ugrott a számlámról mert a wabard leemelte az A0-B8 különbözetét.
Itt tartok most.
Kezd tele lenni a tököm azzal hogy az elbaszott felmondási dátumot nem akarják kijavítani 3 hete a köcsög központi adatbázisban.
2 naponta hívom őket.
És neeeeeem.....................folyamatosan csak azt mondja a kisasszony hogy sürgősséggel foglalkoznak az üggyel.
Kb 20 karatert kéne leütni a javításhoz.