Gyári......................gondolkodtam egy Yamaha dobszerkón de..................hova tegyem.................meg gyárt a yami dobot?Vagy csak zongorát..............ehh..................gondok állandóan.
Meg hangszigetelni kéne a próbahelységet.
az jó tényleg (67).
most nincs előttem a térkép, de úgy is lehet jönni pl hazafelé, h Keletnek el balra, a Tátra lábainál végig, aztán 67, és úgy Balassagyarmat felé. Remélem jól mondom. Vagy a 67 innen északabbra van már?
kedd? előtte tel.?
hétvégén gépet én be nem kapcsolok... (gondolom Te sem árulsz konyhabútort vasárnap).
mobilról meg legújabban nem műk a fórum, nem küldi el a hsz-t.
Akkor a ked még maradhat mert mi lehet, hogy mégis megyünk a horvátokhoz csak így családdal és plitvicét nézzük meg.... ....,de ez nem biztos viszont ha igen akkor is hétfőn hazajövünk így a kedd marad szabadon...
Csak ne lássák a nevemet meg sehol.
Meg hangszigetelni kéne a próbahelységet.
Még belefér a 67-es is egy napba.
most nincs előttem a térkép, de úgy is lehet jönni pl hazafelé, h Keletnek el balra, a Tátra lábainál végig, aztán 67, és úgy Balassagyarmat felé. Remélem jól mondom. Vagy a 67 innen északabbra van már?
szerintem én vasárnap megnézem magamnak az 577-et, meg a 67est, amit talán Laller ajánlott.
hétvégén gépet én be nem kapcsolok... (gondolom Te sem árulsz konyhabútort vasárnap).
mobilról meg legújabban nem műk a fórum, nem küldi el a hsz-t.
Ez van.
Szerintem fahordás és meló.Kedden meg elcsavarok valamerre itthon vagy a tátrában.
A többiek mind lemondták, vagy mi van most?
kár h Szo-Vas nálam már foglalt :(
nem egyszerű
Kedd mégiscsak máj.1.
Megkérdezem egy szlovák kollégámat!