Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100-at.Az má egy ezres.............mindezt mért?
Mert most eszi őket a fene a hitelé.
Mé',1 eurót vetté'?
Tökmindegy.................remélem eljutok oda még eccer mielőtt betülekednek az unióba és euro kell majd oda is.
Áhhhhh.....................baze múlthéten vettem eurót...............300-é......................há nem ezek a nemnormálisok most egyezkednek az IMF-el.
Rögtön beszoptam egy 10-essel.

Mostanában mindennel megszívom.A kuna már csak a hab a tortán.
Jó, de ha Zoli kunája kell, akkor azt is eltudom hozni mert reggel megyek pestre
Nemtom,ha kell holnap hívlak.
Konkurencia ennyiért vettem én is ma... mondjuk havertól
Namáris megjelent a konkurencia.
Aládígérek.
38.
Szotyi! Hozzak kunát 40-ért?
Máig vallom hogy igazából sosem a gép az ami számít hanem a pilóta.

Bandit találkozón követtek 1200GS-el,úgy 10-15 percig,finoman suhantam 5.-ben 140 körül aztán valahol visszakapcsoltam 2.-ba,hát addig meg volt győződve,hogy mennyire pirít,este csak némi HP-val sikerült helyrehoznom az egóját....

a fekete nemjáccik
két éve éppen teplicén előzött meg két boxoló pedig nem poroszkáltam a ciberével...akkor még nem értettem miért shogyan..má 2000 van a bajor vasba és most kezdem érteni... ez úgy kanyarodik és olyan futóműve van hogy beszabehu
nameg amúgyis a béemmel megyek mer hogy nézne má ki ha ciberével mosná meg..tiszta szégyen.....az öreg bömbivel meg kidumálom magam
Majd egy következőre......viszont akkor CBR-el kell jönnöd mert a bömbi nem ellenfél!
Jabezony.
jahogylya
Kedden indul haza Cesariából.
Nem hiszem hogy 9-re ideér.
Tudom.Ezért mondtam.

Amúgy meg a holdutazás elnapolva erre gyűjtök.

http://youtu.be/bh8jvEhDrHs
ikább te lőjj ki és gyere kedden
Annyiból még 500-at vehetek....
És egy kövér gázra,hogy kilőne!
Ha eljössz érte.
Mert túl nagy lenne a benzinszámla.
Holnap,hogy jutna hozzám? ?
Ménem
Nemmost.