Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom a Michelin-nél hogy van, de nekem a Pirelli jóval gyorsabban kopott amikor már kevés volt rajta. Amikor először voltunk a Glockner-nél 2,6mm-el indultam el mondván hogy ez még több mint a fele a gyári 5mm-nek és eddig több ezer km van benne csak kibír még kettőt. aztán ott már Sanyi vitt fel a BK-val a hegyre mert nem mertem vele menni, hogy még hazaérjek vele
Kimondottan motoros GPS konzol, vagy szimpla autóst cuppantottad fel? Köszi.
Köfi.
Nekem olyan 2,7-2,9-es középen.
Jó lenne tunni mihánylépés ennél.
Kibir egy horvátos történetet ótópályával vagy nem.
2ct profilmélységre nem emlékszem volt ott nála több darab is ,egész lerakat gumi, aztán méregettük egymáshoz, én már többször vettem nála, korrekt eladó korrekt áron szerintem...ha gondolod megmérem most milyen néhány ezer km után ha kezembe akad egy tolómérő a következő napokban
Németből jóval olcsóbb, én BT021-et hozattam pár hete...

www.idealo.de
Mennyi volt a mintamélység?
És 2ct?
ez ugyan az mint amit a kolléga belinkelt képen, hosszanti csíkok középen meg kb 1 centin semmi minta nincs Power Pure
szakadó esőben is mentem vele eddig 120 al úgy hogy az autóknak meg se állt az ablaktörlő ,140 ig húztam el ott az első kerék felúszott a vízre, elöl pilot power van az első generációs egy komponensű még ...az is nagyon jó állapotú, de elérte akkor a teljesítő képességét...
Vagy lehet hogy keverem egy másik sportos michelinnel
Csak el ne kapjon az eső...
én 19 be vettem itt www.pumigumi.hu egy michelin power pure-t , 2 éves 5 század miliméter kopással, egy apró szúrt defektel, eddig benne van 2500 km semmi baj, normálisan kopik és jól tapad.
halk megjegyzés, oldalaként 14kg-ot hoztam ki, plussz a topcase 15kg-ja...fura, de meg se kottyant neki
Hmmm.
Utsó 2 volt nála.Autógumikat hoz be olaszból és hozzávágnak ilyeneket.
Mindkettő 2010-es a misleny szerintem jobb 2,7 2-9-es minta a rosso corsa 2,5-2,7 körüli.
Elvileg lesz még nála.
10-volt.
hát akkor én rossz helyen jártam, nekem 15-ért 2006-2008-as gumikat akartak adni, amin szerintük 3mm, saját mérés alapján 2,2-2,4mm minta volt. meg az egyik gumis a Bécsi úton ki volt akadva, hogy minek nekem pp2ct amikor a sima pp ugyanolyan és véletlenül abból van neki pár darab. egy másik gumin meg buktam egy ezrest, mert a saját költségemen szereltettem fel meg vetettem le mert szar volt. szóval lett 1 új Angel ST 6,5mm mintával és egyelőre nem bántam meg.
eccer vettem 15-ért használtat, általában 10 körül veszem akárhol.....és majdnem annyit elmegy mint egy új...
melyikkel? én addig keresgettem amíg meguntam, hogy a több éves kopott szarokat próbálják majdnem új árban rám sózni, így lett egy új.
Szinte minden jó...............a rosso corsától picit félek.De ha 3-at kibir már jó.
Majd ha hazakeveredek dobok képet.
Halkan mondom érdemes evvel a gumissal jóban lenni.
Nekem meglepően jó volt a bt56 hátra amiről eddig csak rosszat hallottam....mondjuk fogalmam sincs meddig tart majd, de kiderül....ahogy nézem nem, hogy kemény lenne hanem inkább elfolyik majd a nagy melegben...
Szegény.
Stresszes lehetett.Remélem nem ijesztettük el.
Nem, állítólag jól elvolt...
Szééépen vagyunk...Itt meg tucatszám a gatyák széklet - vizelet árban...
De beszélgetni is jó lenne, nem csak a mocskos anyagiak:)
A végére picit elhagytuk szegényt...............nem panaszkodott?
Hali!....hétköznap nem érek rá és szombaton sem nagyon......vasárnap lenne jó, de a kollégát viszem valamikor mert nadrágja még mindig nincs...
Söndör!
Mikor jársz felém? Már rég beszéltünk....Tibi...
Ez gyári suzuki megoldás, a triumph-on nehezebb lenne mert egybe ülése van nem osztott.....