Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már nem tudom, de itt van akit érdekel... : http://motorozz.hu/main.pl?menupage=member&mid=6234&session_id=GHHfgqFw
f265958
Valamikor volt velünk..............régebben.Sándor bittos tuggya.
Ez 1,2 16v és nem ritka a 4500-5000-es fordulat.KB 140-150 vég.Padlón.
Ez van.Jóez.
én inkább gyalogolok akkor, vagy bringázok :)
a gyerek mániája a trolizás, metrózás, előtte 20 évig nem ültem ezeken, olyan voltam mint valami turista :-) de leginkább akkor látszottam messziről jött turisztnak, amikor megtudtam mibe kerül egy darab jegy :-)
hátha...

Tsanyi nem tudja a tel.számát szotyinak?Amúgy nem szotyi volt veletek a hortvát túrán?
tegnap tankoltam tele a puntót
800km 37 liter
100nál többet soha nem megyek,féket ritkán használok,de ez igy is durva,lehet hogy rossz a km óra
...csak remélni tudom hogy a bkv-t el tudom kerülni a közeljövöben
Szerintem esélytelen hogy most olvassák.

Kemény legények vagy túlélik vagy nem.
szotyiéknak van emailjük vagy valami, amin ellehet őket érni?

reggel óta szakad sz eső, ami nem túl vicces a hegyekben, pláne szerpentinen...Szóval, ha nem akarnak öntött ürgék lenni, jobb ha elindulnak korábban délnek.Az észak-olasz részt (livorno-Genova) és Monaco-telkerüli a front.Az sem csúnya környék.Ha van erejük, mehetnek még a francia riviérára...

Nekemis..............valahol.

Amúgy én spórolok..............puny eszik vagy 6-6,5-et mióta tartom a gyigarekordot.
A duplaszemű meg ha küldöm neki 5,5...............tehát minimum 0,5 literrel jobban járok.
A premio kártyával a benya most specálisan nálunk 390-ért megy.
Ergo jobb mint a békávé.
:) bringám is van egyébként...
Szerintem az életbe nem fogsz békávézni.
ebben is van valami...
Szerintem mire ideér pont jó szárított hal lesz belőle.
Engem sem vet fel a jólét, de én fordítva csinálom. Korábban én is motorral jártam a hétköznapokban is, de ma már inkább megveszem a bérletet, hétvégén, szabadnapokon - illetve ha valami közbejön - meg megyek motorral ide-oda. Borzasztóan utálok BKV-zni, de sajnos be kellett látnom, hogy hiába kényelmesebb, gyorsabb a melóba motorral bejárni, vajmi kevés élvezet van abban, hogy végigjövök a nyíl egyenes Váci úton, mindemellett 160-170km környékén már villog lelkesen a drága, hogy megszomjazott. Nem egész egy bérlet árát 2 hét alatt beletankolom, és akkor még csak jóformán a bejárás van benne.
üljön motorra inkább a pisztráng, és saját benzinköltségen és kopó-fogyó alkatrészek km-re vetített költségén jöjjön el az asztalomra. na jó, a sütését vállalom :)
Szerintem a pisztráng annyira nem lelkesedik az ötletért.
pedig az a pisztráng nem hangzik rosszul főleg így ebédidőben
mer fehér mint az ördögöregannya....................és ha megyek oszt véletlen a finánc ránéz a forgalmira felvonja busa szemöldökét hogy was is?

Na ezé.
akkor mi a kutykuruttyos fityfenének teszed fel?
Nahallod................vámon van a teló.

Ár+postaköltségre áfa és vám.
Így késik a féknyereg az fix egy 2-3 hetet.
A fóliát?

Sima tapétabótban 550/métere.

De mint írtam ronda is meg szarul is fog állni.
azt azért nem, a gépjármű lesz az utsó amit feladok. ha menni kell valahová, megyek motorral, nem gond. de olyat nem fogok, hogy szalajkavölgy pisztrángzabálás csak úgy "miért ne" alapon (ahogy most terveztem)... egymás után ugranak le a tizesek, ember meg azt se tudja hová tűntek... szóval semmi, se zakopane, se semmi.
háj,

mipénz és merrevetted?
Majd lesz fújás is................mivel a matrica ezer forintos förmedvény.....................de télig fullfehérben?

Pláne hogy kéne egy osztrák kör augusztusban?

Necces...................inkább ideiglenesen ráhányom a fóliát.
matrica lesz,nem fújás?