Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli a kurátor,ezt ő dönti el
nekem csak a kompresszor hiányzik van viszont helyette hegesztő apparát, az jó lesz mit gondoltok?
nekem csak a flex van meg :-)
650ccm
72LE
100kg
1db flex
1bd kompressor(igaz most szar)

alakulok
1000 ccm : Majdnem (sv1000)
100 LE: megvan
100 kg: még nincs meg
1 db flex: megvan
1 db kompresszor: megvan már

Akkor lassan férfiemberré válok!
Viccen kívül.Én javítottam sok kompresszort.Van kifejezetten kompresszor olaj.Az kell bele.
ahogy mondod ez így van
fleksz
megmondta, egy rendes férfiember garázásban a van kompresszor és flesz.
tehát kiegészítem.
1000+ccm, 100+LE, 100+kg, 1db flex, 1db kompresszor.
Én is Zoli vagyok .Vegyél kompresszor olajat.Kapható!
a kanyar vétel engem is jobban izgat mint a 300kmh
Zoli!

Milyen olaj kell egy jófajta kompresszorba? (neked van nem - mármint kompresszorod?)
egyébként "tolós"érzés inkább a kocsikra és a repülő gépekre jellemző,mert a motor amikor elkezdene eszeveszettül "tolni"már el is emeli az elejét.Ami Ford Ferlint idézve: "olyan mit sajtreszelővel rejszolni:Enyhén szórakoztató de leginkább fájdalmas"
nem tudom, 340-nel én biztosan nem akarok menni, elégedett lennék ha egy körforgalmat 34-gyel bevennék amikor a kockás hátsógumim az élén átbillen és úgy érzem h 10 centit odébbment a motor segge ívkülső irányba :-)
ismerős
emlékszem amikor kisgyerekkoromban azt néztük, "mennyi van beleírva", és először láttunk a Volga szálló előtt olyan mercit, amiben 200+kmh volt HÚÚÚÚÚÚ aztán faterok felvilágosítottak, h kiakasztani azért valszeg nem lehet - de mi ezt nem hittük el, és az volt a versengés tárgya, h ki látott nagyobb számot "beleírva" :-)
pont most olvastam az egyik superbike-ban zzr családfát. az se rossz :-) ott már van érezhető szerepe a "tre mod" féle kiiktatásnak is (egyedül az 5. sebességben nincs sem végsebesség- sem CO-miatti visszafogás) + másodlagos pillangószelep-sor a kukába, + számítógépnek azthazudás h mégis ott van + lambda-ból visszajövő jel módosítása, stb.
Egyébként be kell,hogy valljam így a gyári szűrős szezon közepén,hogy a sport szűrő azért tényleg hozott némi pluszt amikor kicsit jobban rácsavartam a gázt.
ne szarakodj vegyél hayabusát!De még 2002-elöttit mert abba 340-es óra van és azzal lehet 300 felett menni.

1000 v2-esek ritkán mennek 280 fölött esetleg a ducatik.Minek ez a goromba vég sebesség sosem értettem.
Tol persze..............bár le voltam oltva hogy annyira azé nemmegy...........de há csak 18 ló meg vagy 70 Nm körüli.
Viszont kicsi de játékos.................
illetve...
a 1000cc és 100LE -ből elég az egyiket teljesíteni vagy mindkettő kell ahhoz hogy férfinak nevezhesse magát az ember?
(meg persze saját testsúly is 100kg+ legyen, tudom)
:)
1000ccm alatt nem is motor, tudod.
bár talán van remény a 100LE átlépésével, a tripla tol annyit, nem? meg a 636-is vagy 130-at, hátha egyszer rámszakad a szerencsejáték Zrt, és vehetek egyet (bár addigra 29 évesek lesznek OT-s rendszámmal és a ménes fele szétszaladt). (Ki se számolom h ÉN mennyi leszek akkor).
Ezekre a nagy és goromba v2-es villámokra kéne tudás.................énrám rögtön rámjönne a hígfo..ás ha rátenném a gázt.

Marad a haccá kategória...................ezres a profiknak való.
az rsv nekem is nagyon tetszik.
elméletben, műszakilag, kinézetre, stb.
tudásban a KIS sv is sok.